Vanhojen­tanssipukujen myyntikiertue

Muotitalo Tyynelä on mukana elokuussa starttaavalla valtakunnallisella vanhojentanssipukujen myyntikiertueella eri puolella Suomea. Myyntitapahtumissa voi nähdä kaikki uudet pukumallit vanhojentansseihin 2016, ja myös pojat voivat joko tilata tai vuokrata pukuja.

Vanhojentanssipukujen myyntikiertue 2015 Starttaa elokuussa Rovaniemeltä ja päättyy Helsinkiin lokakuun alussa. Jokaisella lukion tanssijalla on nyt mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan vanhojentanssipukuja ja tehdä tilaus näppärästi samalla kertaa. Kiertueen myyntitapahtumissa voi nähdä kaikki uudet pukumallit vanhojentansseihin 2016. Myös pojilla on mahdollisuus joko tilata tai vuokrata pukuja. Kiertueaikataulun näet ohessa oikealla.

Miten osallistun tapahtumaan?

Tapahtuma on avoin kaikille lukiolaisille ja tapahtuman aukioloajat näet kiertueaikataulusta. Voit halutessasi ottaa oman ”pukijasi” mukaan sovituksiasi nopeuttamaan.

Haluatko olla mukana rakentamassa kiertueen myyntitapahtumia?

Haemme joka kiertuepaikkakunnalle mukaan 2–4 lukiolaistyttöä, jotka osallistuvat vanhojentansseihin vuonna 2016. Tehtävänäsi on olla apuna sovituksissa, tuotteiden esillelaitossa ja tapahtuman purkamisessa. Lisäksi olet etukäteen aktiivinen markkinoija esimerkiksi Facebookissa ja Instagrammissa. Olet luonteeltasi positiivinen ja innokas sekä rohkea myyntityössä. Palat halusta olla esikuvana vanhojentanssijana ja nautit pukeutumisesta. Mikäli koet nämä osaksi itseäsi, lähetä lyhyt, vapaamuotoinen esittely itsestäsi, miksi sinä haluaisit olla osana kiertuetiimiä ja millä paikkakunnalla voisit meitä auttaa osoitteeseen juhlaan.sjk@gmaill.com, otsikolla ”Kiertueelle”.

Onko lukiossasi yhteinen viestikanava?

Mikäli lukiossasi on yhteinen viestintäkanava, voit ilmoittaa siitä osoitteeseen juhlaan.sjk@gmail.com. Arvomme kaikkien tässä kanavassa mukana olevien kesken kaksi 50 €:n arvoista lahjakorttia, jonka voi käyttää vanhojentanssipukuihin.

Tilaus on ostopäätös

Mikäli teet ostopäätöksen ja pukutilauksen, teemme siitä sitovan sopimuksen, jonka voi allekirjoittaa vain täysi-ikäinen eli 18 vuotta täyttänyt henkilö. Tilausvaiheessa puvusta tulee maksaa vähintään puolet ostohinnasta. Loppuosuus tulee maksaa puvun saavuttua, postiennakolla tai noudettaessa Muotitalo Tyynelän liikkeestä (Tampere, Helsinki tai Seinäjoki). Puvun voi maksaa myös kokonaisuudessaan heti. Kyseessä ei ole kuitenkaan postimyyntituote, jolloin sillä ei ole palautusoikeutta.

Miten varustaudun myyntitapahtumaan?

Sovituksiin on hyvä ottaa mukaan omat kengät ja hyvin istuvat alusvaatteet. Muista myös yleinen hygienia saapuessasi sovituksiin, sillä puvut ovat mallipukuja, joita sovitellaan joka tapahtumassa. Tapahtumassa saattaa olla ruuhkaa, joten varauduthan myös jonottamiseen tarpeen vaatiessa.

Vanhojentanssi­pukukiertue 2015

Myyntikiertueen paikkakuntakohtaiset tapahtumapaikat ja -osoitteet voit tarkistaa Muotitalo Tyynelän nettisivuilta. Tapahtuma toteutetaan aina klo 15–20 ellei toisin ilmoiteta.

Rovaniemi . . . . . . 17.–18.8.

Oulu . . . . . . . . . . . .19.–20.8.

Kokkola . . . . . . . . .24.–25.8

Vaasa . . . . . . . . . . .27.8.

Kuopio . . . . . . . . . 31.8.–1.9.

Joensuu . . . . . . . .2.–3.9.

Seinäjoki 1. . . . . .4.–5.9.

Jyväskylä . . . . . . 7.–8.9.

Mikkeli . . . . . . . . .9.9.

Tampere 1. . . . . . 10.–12.9.

Pori . . . . . . . . . . . .14.–15.9.

Hämeenlinna . . . 16.–17.9.

Helsinki 1. . . . . . .18.–19.9

Turku . . . . . . . . . 21.9.

Kouvola . . . . . . . .22.9.

Lappeenranta . . .23.9.

Lahti . . . . . . . . . . .24.9

Tampere 2. . . . . . 25.–26.9

Seinäjoki 2. . . . . . 28.–29.9

Helsinki 2. . . . . . .1.–3.10.