Pääkirjoitus

Päivä prinsessana – ja prinssinä!


VAnhojentanssipäivä pyörii monen opiskelijan ajatuksissa jo pitkään etukäteen. Tytöt haaveilevat ihanasta päivästä ja kaunistautumisen tuottamasta mielihyvästä, pojat ehkä tuskailevat tanssiaskelten ja pukuetiketin kanssa. Parin valinta on yhdelle helppoa, toiselle se näyttäytyy monimutkaisena pelinä.

Päivästä tulee ikimuistoinen, kun lähdet mukaan omana itsenäsi. Luota omaan makuusi, hoida tarpeelliset hankinnat sekä muut järjestelyt hyvissä ajoin ja iloitse yhteisestä projektista. Ota aktiivisesti osaa myös tanssiaisohjelman ja jatkojen järjestelyihin. Muista että hyvät tavat ja huomaavaisuus kantavat aina hedelmää – voit itse parhaiten vaikuttaa siihen, millaiseksi sinun ja tanssiparisi juhlapäivä muodostuu!

Tämä Vanhojentanssit-digilehti luotiin auttamaan sinua erityisesti pukeutumiseen ja kauneuteen liittyvissä kysymyksissä. Useimmille tytöille ja pojille vanhojenpäivä on ensimmäinen mahdollisuus pukeutua oikeaan juhlapukuun, ja siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti! Lue Vanhojentanssit-digilehdestä myös vanhojenpäivää vuonna 2015 tanssineen Aleksiinan vinkit – toivottavasti hänenkin neuvonsa sekä kätevä Vanhojentanssien muistilista auttavat sinua matkalla täydelliseen juhlapäivään!

päätoimittaja

Vanhojentanssit-digilehti on toteutettu yhteistyössä Muotitalo Tyynelän ja Luomumeikki Zuii Organic / Miraz Trading Oy:n kanssa ja se sisältää tuotesijoittelua ja mainontaa.

Kuvaus Jarno Laine / PopUp Media

TOIMITUS

Päätoimittaja Sari Yli-Salomäki

sari.yli-salomaki@editus.fi

puh. 040 5057345

Avustajat Kalle Marjanen (logon suunnittelu) ja Laura Syväniemi (sisältö)

MAINOSMYYNTI

Myyntipäällikkö Sanna Laaksonen

sanna.laaksonen@editus.fi

puh. (09) 2600 470, 044 378 1154

DIGITUOTANTO

Aste Helsinki Oy

astehelsinki.fi

KUSTANTAJA

Editus Oy

Välikatu 2

00170 Helsinki

puh. (09) 2600 470

vanhojentanssit@editus.fi

www.vanhojentanssit.fi

ETKOT JA JATKOT SOMESSA

Facebook.com/Vanhojentanssit

Instagram @vanhojentanssitfi

Pinterest.com/vanhojentanssit

Tämän digilehden tai sen osan kopiointi ilman kustantajan lupaa kielletään. Käsikirjoitukset tai kuvitusehdotukset ovat tervetulleita, mutta toimitus ei vastaa tilaamatta lähetettyjen kirjoitusten tai kuvien säilyttämisestä tai palauttamisesta. Tarjottu tai tilattu aineisto julkaistaan sillä ehdolla, että Editus Oy:llä on ensijulkaisun jälkeen oikeus korvauksetta hyödyntää tekijän kyseisiä teoksia lehtien printtijulkaisuissa (mukaan lukien kokooma-, juhla- ja teemanumerot sekä muiden julkaisujen mukana jaettavat liitenumerot), lehtien sähköisissä julkaisuissa ja muissa, omissa tai kolmansien osapuolien, kaupallisissa sähköisissä palveluissa sekä tässä mainittujen julkaisujen ja palveluiden markkinoinnissa ja mainoksissa.

Kansi

Puku Muotitalo Tyynelä

Kuva Jarno Laine