Kauniina juhlaan

Valmistautuminen on iso osa juhlaa, joten siitä kannattaa nautiskella. Varaa itsellesi tarpeeksi aikaa ja anna ammattilaisten hemmotella.

Meikkitaiteilija ja ekokampaaja Tiina Toratti Keidas by Lumosta tunnistaa asiakkaan juhlaa edeltävän iloisen jännityksen. Meikin ja kampauksen onnistuminen on tärkeää, joten luottamustehtävä otetaan aina vastaan tosissaan. Tällä kertaa peilin ääreen saapui vaalea kaunotar, jonka kasvoja korostivat kesäiset pisamat. Tiina kehottaa keskittymään juhlameikissä erityisesti meikkipohjaan. Hoitavat ja luonnolliset tuotteet rauhoittavat ihoa ja saavat aikaan aidon hehkun. Hyvä pohja ja huolellinen valmistelu ovat kauniin juhlameikin edellytys.

Kauniit pisamat haluttiin jättää näkyviin, joten meikkipohjasta tehtiin kevyen raikas. Kasvot pohjustettiin Zuii Organicin värittömällä meikinpohjustusvoiteella, jonka päälle levitettiin meikkipuuteri sävyssä Ivory. Ripaus Peach poskipunaa viimeistelee meikin ja elävöittää kasvot! Zuii Organic meikinpohjustusvoide 32,24 €. Kukkaismeikkipuuteri 36,50 €. Kukkaisposkipuna 24,80 €.

Luomivärikattauksesta silmäluomille valittiin pehmeä keskiruskea sävy Fudge. Lumoava sävy sopii hyvin juhlaan kun siihen yhdistää raikkaan fuksian värisen huulipunan. Katseen kirkastukseksi Fudgen pariksi valittiin samppanjainen sävy Mustard. 24,80 €

Ammattilaisen käsittelyssä voi istua rauhallisin mielin! Keidas by Lumossa Tampereella meikki tehdään alusta loppuun luonnonkosmetiikalla. Ekokampaamo- ja meikkipalveluiden lisäksi liikkeessä on kauneushoitola ja luonnonkosmetiikan myymälä.

Silmämeikki on pehmeä mutta juhlava yhdessä huulipunan ja näyttävän puvun kanssa. Ruskeaa ja mustaa rajauskynää yhdistelemällä rajauksista saatiin utuiset. Ripsiväri avaa katseen. 14,82 €

Tarkista, että meikin sävyt ja luonne sopivat yhteen juhlapuvun ja vuodenajan kanssa. Kun puvussa on paljon kimalletta, voi meikki ja muu koristelu olla hillitympi. Leiki vastakohdilla.

Luonnollinen lopputulos korostaa valittua, kesäisen eteeristä linjaa ja kaunottaren parhaita piirteitä.

Tiina suosittelee kokeilemaan rohkeasti huulipunia. Ne tuovat juhlavuutta, huolitellun ilmeen ja väriä kasvoille. Viimeinen silaus tehtiin huulipunasävyllä Primrose. 25,90 €

Nude-sävyiset huulikiillot sopivat silloin kun silmämeikki on vahva. 24,80 €

Zuii Organicin huulipunat ovat pysyviä ja luomusertifioituja. 25,90 €

Vielä yksi hymy kameralle ja sitten korkokengät kohti tanssilattiaa.