Hääpukumuoti muovautuu pehmeän naiselliseksi

Hääpukumallistojen 2017 esittelemät trendit tuovat runsaasti iloisia yllätyksiä huolettomuutta ja käyttömukavuutta arvostavalle morsiamelle. Monissa mallistoissa on tarjolla kevyitä ja pehmeitä materiaaleja, helppokäyttöisiä leikkauksia ja konstailematonta tyyliä. Luonnollisuutta etsivä löytää suosikkinsa boho-vaikutteisista häämekoista, mutta myös näyttävyyttä hakeva poimii helposti suosikkipukunsa kepeiden pitsien tai kimaltelevilla kristalleilla koristeltujen muotiluomusten joukosta.

Esittelemme tässä ilmaisessa Häät-lehden ja Häät.fin sisarjulkaisussa, Häämuoti 2017 -digilehdessä parhaimmistoa suomalaisten hääpukuliikkeiden ja hääpukusuunnittelijoiden tarjonnasta kaudella 2017. Pukumallistot ovat saapumassa myymälöihin pääosin kautta edeltävän lokakuun aikana, osaa mekoista on päässyt sovittelemaan jo aikaisemminkin loppukesästä. Vuoden 2017 morsiamille syksy onkin paras hetki lähteä hääpukuostoksille. Aivan digilehden alkusivuille kokosimme myös 10 vinkkiä hääpuvun valintaan, joiden avulla morsiuspuvun valinta onnistuu varmasti.

Aivan aluksi on hyvä pysähtyä yhdessä kumppanin kanssa miettimään, minkä näköiset unelmienne häät ovat. Kun päätös tavoitellusta teemasta ja tunnelmasta on tehty, molemmat voivat valita siihen sopivan, omaa persoonallisuutta tukevan juhlapukeutumisen tyylin ja lähteä etsimään sitä oikeaa.

päätoimittaja

Lue lisää diginä!

Häät-lehti 2/2016: Viehkeä indigo ja boho

Häiden koristelu: Rustiikki & Vintage

Kansi Hääpuku Lilly 08-3701-CR

ETKOT JA JATKOT

Häät.fi

Facebook.com/HaatFI

Youtube.com/HaatFI

Pinterest.com/Haat

Instagram @haatfi

Twitter @haatlehti

TOIMITUS

Päätoimittaja Sari Yli-Salomäki

sari.yli-salomaki@editus.fi

puh. 040 5057345

Verkkotuottaja Liina Toiviainen

liina.toiviainen@editus.fi

MAINOSMYYNTI

Myyntipäällikkö Sanna Laaksonen

sanna.laaksonen@editus.fi

puh. 044 378 1154

mainostajalle.haat.fi

HÄÄT-DIGILEHTIEN ARKISTO

digilehti.haat.fi

DIGITUOTANTO

Aste Helsinki Oy / Mika Viitanen

astehelsinki.fi

KUSTANTAJA

Editus Oy

Välikatu 2

00170 Helsinki

haat@editus.fi

Häät.fi

Tämän lehden tai sen osan kopiointi ilman kustantajan lupaa kielletään. Käsikirjoitukset tai kuvitusehdotukset ovat tervetulleita, mutta toimitus ei vastaa tilaamatta lähetettyjen kirjoitusten tai kuvien säilyttämisestä tai palauttamisesta. Tarjottu tai tilattu aineisto julkaistaan sillä ehdolla, että Editus Oy:llä on ensijulkaisun jälkeen oikeus korvauksetta hyödyntää tekijän kyseisiä teoksia lehtien printtijulkaisuissa (mukaan lukien kokooma-, juhla- ja teemanumerot sekä muiden julkaisujen mukana jaettavat liitenumerot), lehtien sähköisissä julkaisuissa ja muissa, omissa tai kolmansien osapuolien, kaupallisissa sähköisissä palveluissa sekä tässä mainittujen julkaisujen ja palveluiden markkinoinnissa ja mainoksissa.