Herkullista skandinaavista

juhlapukudesignia

Tanskalainen häämuotitalo Lilly tarjoaa täydellisen valikoiman tuotteita morsiamen pukeutumiseen.

Lilly on menestyksekkäästi kehittänyt neljä eri mallistoa erilaisille morsiamille. Lilly, Passions by Lilly, Diamonds by Lilly ja purewhite by Lilly. Jokaista kokoelmaa täydentää lisäksi laaja kokoelma yhteensopivia asusteita kuten koruja, huntuja, kenkiä, laukkuja, pitsijakkuja ja hiuskoristeita. Myös suloisille morsiustytöille löytyy omat mallistot.

Lillyn menestyksen takana on lahjakas pääsuunnittelija Eva-Dorthe Smith. "Hän on jatkuva uusien ideoiden lähde. Eva-Dorthe piirtää ja testaa uusia tuotteita lakkaamatta muotitalon omassa tuotantoyksikössä Tanskan Vejlessä", kertoo perheyhtiön toimitusjohtaja Anne Kathrine Rantzau Ulrich. "Hän on myös vahvasti kosketuksissa sekä jälleenmyyjiimme että tuleviin morsiamiin. Juuri face-to-face-vuorovaikutus ja jatkuva palautevirta sytyttävät hänen luovuuteensa, mikä merkitsee uusien ideoiden jatkuvaa virtaa piirustuspöydälle." "Lillyn morsiuspuvut edustavat klassista bestseller-tyyliä. Koska meillä on niin paljon jälleenmyyjiä ja omia myymälöitä, tiedämme koko ajan millaisia pukuja morsiamet etsivät.”

Lillyn tarinan juuret ulottuvat vuoteen 1946, jolloin tanskalainen Lilly Hansen perusti yhtiön. "Se oli heti sodan jälkeen ja kankaita oli saatavilla erittäin niukasti", Anne Kathrine Rantzau Ulrich kertoo. "Morsiuspukuja ompelevien piti tuolloin pystyä tekemään ihmeitä – ja Lilly osasi tehdä pukuja niin taitavasti, että kolme metriä kangasta näytti kahdeltakymmeneltä. Hän osasi kiinnittää katsojan huomion yksityiskohtiin tavalla, joka teki hänen taidoistaan ja suunnittelutyöstään kuuluisan, ja olemme edelleen tunnettuja näistä samoista ominaisuuksista.”

Nyt kolmannen sukupolven omistama Lilly on yksi Euroopan suurimmista morsiuspukuvalmistajista ja työllistää yli 100 henkilöä. Lillyllä on omia myymälöitä Saksassa, Tanskassa ja Ruotsissa, sekä lukuisia muita vähittäismyyjiä kaikkialla Euroopassa.

Tutustu tarkemmin ja etsi lähin jälleenmyyjä sivustolla www.lilly.eu

Lilly – pääkokoelma klassisia, huolellisesti viimeisteltyjä hääpukuja eleganteista materiaaleista.

Passions by Lilly – muodikas, edullinen ja rento kokoelma hääpukuja.

Pure White by Lilly - Puhdas. Elegantti. Aito. Puhdaslinjaiset leikkaukset ja täydelliset silhuetit antavat viitteitä luksuksesta.

Diamonds by Lilly - kokoelma tyylikkäitä lyhyitä häämekkoja, joka on suunniteltu erityisesti rentoa tunnelmaa tavoitteleville tai ulkomailla häitään viettäville morsiamille.

Let's Party by Lilly - muodikkaita ja kohtuuhintaisia juhla-asuja kaikenikäisille naisille

Lillyn juhla- ja morsiuspukumallistoja täydentää laaja kokoelma yhteensopivia asusteita kuten koruja, huntuja, kenkiä, laukkuja, pitsijakkuja ja hiuskoristeita.