Satoja pukuja ja suomalaista suunnittelutaitoa

Lavem by Muotitalo Tyynelästä löydät kansainvälisen, satojen morsiuspukujen valikoiman kaikissa kokoluokissa.

Lavem by Muotitalo Tyynelän liikkeet löydät Helsingistä, Tampereelta ja Seinäjoelta.

– Meiltä asiakas saa asiantuntevaa asiakaspalvelua alan ammattilaisilta. Pienenä perheyrityksenä haluamme palvella aina parhaamme mukaan ja tarjota morsiamelle hienon kokemuksen valmistautuessaan elämänsä tärkeimpään juhlaan. Seuraamme juhla- ja hääpukumaailman viimeisimpiä trendejä, ja valmistelemme oman Lavem-malliston huolella. Pukumme on suunniteltu korostamaan asiakkaan omia yksilöllisiä piirteitä, ja kaavoitus on tehty istumaan hyvin skandinaavisen vartalomallin yllä, Katrin Landsberg kuvailee.

– Monipuolisuuden takaamiseksi liikkeistämme löytyy myös useita muita hääpukumaailman laatumerkkejä, kuten Avenue Diagonal ja LaSposa. Kaikista myymälöistämme löytyy pukuja kokoluokissa 30–60 ja tilaamme asiakkaillemme tarvittaessa myös omilla mitoilla valmistettuja asukokonaisuuksia.

Juhlapuvut koko hääseurueelle

Lavem by Muotitalo Tyynelä on täyden palvelun juhlapukumyymälä, jossa puetaan morsiamen lisäksi koko hääseurue.

– Valikoimistamme löytyy laaja mallisto miesten pukuja niin vuokralle kuin omaksikin. Olemme satsanneet morsiamen äidin ja juhlavieraiden yksilöllistä pukeutumista silmälläpitäen tulevaan juhlakauteen erityisen hyvin. Uusia vaatemerkkejä ja -mallistoja on tarjolla upeissa väreissä ja kokoluokissa, Katrin Landsberg lisää.

– Haluamme tarjota asiakkaalle mahdollisuuden pukeutua Suomessa suunniteltuun, kauniiseen ja yksilölliseen asukokonaisuuteen laadusta tinkimättä.

– Perheyrityksemme on jo yli 65-vuotias, joten meillä on ollut ilo tarjota asiakkaille upeita pukuja ja mahtavia tarjouksia jo vuosikymmenten ajan, Katrin Landsberg kertoo.

Lavem by Muotitalo Tyynelä

www.muotitalotyynela.fi

Facebook.com/Lavem by Muotitalo Tyynelä

HELSINKI

Mannerheimintie 62

Ajanvaraukset hääpuvut (09) 444 750

Juhla-asut ja miesten puvut 050 9110 613

TAMPERE

Itsenäisyydenkatu 7-9

(03) 212 2079

SEINÄJOKI

Kauppakatu 19

(06) 423 2790