Pääkirjoitus

Aikamatka 20-luvulle

Iloinen 20-luku sikareineen ja samppanjaputouksineen on valloittanut juhlien järjestäjät. Aikakone vie häävieraat salakapakoiden vallattomaan tunnelmaan, ja huolettomassa charlestonissa on taikaa! Myös hääpukusuunnittelijat etsivät muotoiluun ja koristeluun jatkuvasti inspiraatiota menneiltä vuosikymmeniltä, ja vuonna 2016 pinnalla kuplii vahvimmin art deco. Ylellisten morsiuspukujen lisäksi häämuoti tarjoilee epookin hengessä suunnitellut kampaukset, hiuskorut, hunnut, kengät, laukut ja muut asusteet.

Trendien aallonharjalla ratsastaa myös boheemi morsian, joka haluaa lookinsa näyttävän näennäisen huolettomalta ja rennolta. Hipsterihäissä koetaan latoromantiikkaa luonnon helmassa tai industrial-elämyksiä kaupungin vilskeessä.

On hyvä pysähtyä yhdessä miettimään, minkä näköiset unelmienne häät ovat. Kun päätös tavoitellusta teemasta ja tunnelmasta on tehty, molemmat voivat valita siihen sopivan, omaa persoonallisuutta tukevan juhlapukeutumisen tyylin ja lähteä etsimään sitä oikeaa. Morsiamelle kokosimme myös 10 vinkkiä hääpuvun valintaan, joiden avulla morsiuspuvun valinta onnistuu varmasti.

päätoimittaja

Lue lisää diginä!

Häät-lehti 2/2015: Art deco ja vintagen viemää http://digilehti.haat.fi/#!/issue/6

Häiden koristelu: Rustiikki & Vintage: http://digilehti.haat.fi/#!/issue/4

Kannen kuva: Justin Alexander www.justinalexanderbridal.com

TOIMITUS

Päätoimittaja Sari Yli-Salomäki

sari.yli-salomaki@editus.fi

puh. 040 5057345

Verkkotuottaja Liina Toiviainen

liina.toiviainen@editus.fi

MAINOSMYYNTI

Myyntipäällikkö Sanna Laaksonen

sanna.laaksonen@editus.fi

puh. (09) 2600 470, 044 378 1154

mainostajalle.haat.fi

HÄÄT-DIGILEHTIEN ARKISTO

digilehti.haat.fi

DIGITUOTANTO

Aste Helsinki Oy / Arja Karjula

astehelsinki.fi

KUSTANTAJA

Editus Oy

Välikatu 2

00170 Helsinki

puh. (09) 2600 470

haat@editus.fi

Häät.fi www.haat.fi

ETKOT JA JATKOT SOMESSA

Facebook.com/HaatFI

Youtube.com/HaatFI

Pinterest.com/Haat

Instagram @HaatFI

Twitter @haatlehti

Tämän lehden tai sen osan kopiointi ilman kustantajan lupaa kielletään. Käsikirjoitukset tai kuvitusehdotukset ovat tervetulleita, mutta toimitus ei vastaa tilaamatta lähetettyjen kirjoitusten tai kuvien säilyttämisestä tai palauttamisesta. Tarjottu tai tilattu aineisto julkaistaan sillä ehdolla, että Editus Oy:llä on ensijulkaisun jälkeen oikeus korvauksetta hyödyntää tekijän kyseisiä teoksia lehtien printtijulkaisuissa (mukaan lukien kokooma-, juhla- ja teemanumerot sekä muiden julkaisujen mukana jaettavat liitenumerot), lehtien sähköisissä julkaisuissa ja muissa, omissa tai kolmansien osapuolien, kaupallisissa sähköisissä palveluissa sekä tässä mainittujen julkaisujen ja palveluiden markkinoinnissa ja mainoksissa.