Niinattaresta huikeat asut juhlaan

Niinatar on kenties suurin ja suosituin hää- ja juhlapukujen erikoisliike Suomessa. Niinatar pukee tyylikkäästi koko hääseurueen.

Niinattaren laajasta kansainvälisesti palkitusta valikoimasta löydät hääpuvut, iltapuvut ja vanhojentanssipuvut sekä upeat asusteet ja kengät.

Niinattaresta löydät kattavan hääpukujen tilausvalikoiman, josta voit valita unelmapukusi tuhansien luomusten joukosta. Niinattaren ammattitiimi auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan puvun.

Miehetkin juhlivat tyylikkäästi

Niinattaresta löydät myös tyylikkäät miesten juhlapuvut omaksi tai vuokralle. Miesten pukuvalikoimaan kuuluvat frakki, saketti, smokki, bonjour ja tummat puvut.

Niinattaressa on 100 % toimitustakuu. Mallistoihimme kuuluvat maailman suosituimmat hää- ja iltapukumerkit, ja merkkiemme premium dealerinä Niinatar takaa erinomaisen hinta-laatusuhteen tuotteilleen.

Varaa oma sovitusaikasi

Varaathan ystävällisesti ajan Niinattaren sovitusspesialistille numerosta (09) 2419 770, niin pääset tutustumaan Niinattaren laajaan valikoimaan ammattitaitoisen pukeutumisspesialistin avustuksella.

Niinatar

Runeberginkatu 40, Helsinki

Puh. (09) 2419 770

asiakaspalvelu@niinatar.fi

www.niinatar.fi

Facebook.com/Niinatar

Niinatar on jo useita vuosia pukenut missit näyttäviin hääpukuihin. Vanajanlinnassa Miss Suomi 2015 -finalistit pääsivät morsiuspuvuissaan hulppean hääkakkupöydän äärelle. Katso missit hääpuvuissaan Häät.fissä!