Maailmalla palkitut puvut Sydänkävystä

Upea designer-hääpuku tuo upean tunteen hääpäivääsi! Morsiuspukuliike Sydänkäpy on supersuosittujen Maggie Sottero -hääpukujen jälleenmyyjä Suomessa.

Hääpuku Maggie Sottero Caitlyn, Sydänkäpy

Hääpuku Maggie Sottero Roxanne, Sydänkäpy

Hääpuku Maggie Sottero Eve, Sydänkäpy

Hääpuku Maggie Sottero Maloree, Sydänkäpy

Hääpuku Maggie Sottero Vaughn, Sydänkäpy

Hääpuku Maggie Sottero Leandra Marie, Sydänkäpy

Hääpuku Maggie Sottero Josephine, Sydänkäpy

Hääpuku Maggie Sottero Ravenna, Sydänkäpy

Hääpuku Maggie Sottero Regina, Sydänkäpy

Mikä hääpukumalli sopii vartalotyypilleni?

Tiimalasivartalo

Useimmat mallit pukevat sinua loistavasti, keskity valitsemaan pituuteesi sopiva malli ja mieti mitä kohtaa vartalossasi haluat korostaa.

Rintava morsian

Voit todellakin valita olkaimettoman hääpuvun, jos puku on hyvin tehty. Varo liian avonaista sydänpääntietä ja syvään uurrettua selkää.

Päärynävartalo

Kohdista huomio hartioille, rintamukseen tai vyötärölle. Valitse koristeltu yläosa ja selkeämpi alaosa.

Urheilullinen vartalo

Useimmat mallit pukevat sinua. Valitse pukuusi keveitä materiaaleja, jotka tuovat pehmentävän ilmeen vartaloosi. Jos olet harteikas, valitse esim. niskalenkki katkaisemaan leveä hartialinjasi.

Lyhyt, pienikokoinen

Valitessasi merenneitopukua ole tarkkaavainen. Helman kapeimman kohdan on oltava polvien yläpuolella, jolloin jalkasi näyttävät pidemmiltä. Yhtenäiset materiaalit ylhäältä alas ja korkealta alkavat olkaimet luovat pidentävän vaikutelman.

Pitkä morsian

Sinulle käyvät monet mallit. Jos haluat vähentää pituusvaikutelmaa, valitse olkaimeton puku, joka on yläosastaan eri materiaalia kuin helmasta.

Omenavartalo

Nyöritettävät korsettirakenteet, vyötärövedokset ja tukevat kankaat luovat parhaan vaikutelman. Älä valitse helmaksi liian ylhäältä nopeasti levenevää helmaa.

Pluskoon morsian

Sinua pukevat aivan samat mallit, oman vartalotyypin mukaan.

Asiantuntija Pirjo Koskinen, Sydänkäpy

Katso Häät.fissä videolta, miten Sydänkävyn Pirjo Koskinen ja Häät-lehden Kaarina Korventaka tutustuvat upeaan Callista-mallistoon. Callista on erityisesti muodokkaille plus-koon morsiamille suunniteltu hääpukumallisto.