Elämäsi puku Josefiinasta

Morsianten mielestä Suomen kauneimmat hääpuvut löytyvät Morsiuspukuliike Josefiinasta, sen todistaa jo kahtena vuonna peräkkäin napattu voitto Kaunein Hääpuku -kilpailussa.

– Josefiinaan tullaan etsimään näyttäviä ”kerran elämässä” -pukuja! Morsiamet ovat usein jo valmiiksi miettineet, miltä he elämänsä tärkeimpänä päivänä haluavat näyttää, ja tuota haavetta me lähdemme yhdessä toteuttamaan, Susanna Hannén-Isoaho miettii. Lahden keskustassa rauhallisen puistokadun varrella sijaitseva Morsiuspukuliike Josefiina on erikoistunut vain ja ainoastaan morsiuspukujen myyntiin sekä henkilökohtaiseen palveluun.

Koko myymälä vain sinua varten

– Haluan tarjota jokaiselle morsiamelle oman unohtumattoman ja kiireettömän hetken, ja siksi Josefiinassa on vain yksi ajan varannut morsian kerrallaan sovittamassa pukuja. Kaasot ja muut tukihenkilöt ovat toki tervetulleita mukaan, Hannén-Isoaho kertoo.

– Meille asiakas on kuningatar ensi hetkestä alkaen. Mikäli puvun pituus tai istuvuus vaatii viimeistelyä, kaikki korjaukset tehdään erittäin huolellisesti omien ammattitaitoisten vaattureiden toimesta, jotta lopputulos on täydellinen.

– Hääparilla on nykypäivänä monta rautaa tulessa häitä järjestäessään. Mielestäni on tärkeää, että hääpuvun sovittaminen on rauhallista ja kiireetöntä ja morsian saa kaikki asuunsa liittyvät palvelut saa saman katon alta vaivattomasti ja laadukkaasti.

Loistoa, laatua ja luotettavuutta

Ainoana hääpukuliikkeenä Suomessa maailman huippuihin lukeutuvat merkit, esimerkiksi Pronoviaksen normaalimalliston lisäksi ylelliset Atelier Pronovias ja Pronovias Chrystal -kokoelmat sekä Justin Alexander ja sen lippulaivamallisto Signature löytyvät vain Josefiinasta. Nämä mallistot edustavat puhdasta luksusta, mutta niiden lisäksi valikoimassa on moniin erilaisiin makuihin ja budjetteihin sopivia pukuja kuten Lillian West, Agnes, Art Couture, Elizabeth, Avenue Diagonal, White One, Eternity Bride ja Lilly. Pukujen suositushinnat lähtevät noin 800 eurosta ylöspäin aina 5000 euroon saakka. Onnekkaimmat voivat tehdä todella edullisia löytöjä huippupuvuista esimerkiksi näytöksissä tai messuilla esiteltyjen mallipukujen joukosta.

Josefiinasta morsian löytää kaiken tarpeellisen hääpäivän pukeutumiseen: morsiuspuvun, hunnun, tiaran ja kengät.

– Meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaille laaja ja korkeatasoinen valikoima yksilöllisiä pukuja ja asusteita sekä henkilökohtaista palvelua, sillä keskitymme vain morsiuspukuihin, Hannén-Isoaho Josefiinasta summaa.

Morsiuspukuliike Josefiina

Fellmaninkatu 1

15110 Lahti

(03) 7834617

www.josefiina.fi

Samppanjanvärinen Signature-malliston puku 9776 Morsiuspukuliike Josefiinasta äänestettiin Kauneimmaksi Hääpuvuksi 2015. Yleisön hurmanneen näyttävän puvun kruunaavat yläosan upeat kristallikoristeet.