Pääkirjoitus

Lue Sarin matka- tunnelmia Seychellien henkeäsalpaavan kauniilta rannoilta.

 

My precious

SAAN RINNALLENI RAKKAIMPANI, sanomme tahdon ja juhlimme liittomme solmimista ystävien ja suvun kanssa. Tässähän se häiden merkitys on – pähkinänkuoressa.

Matkalla hääpäivää kohti joku muukin asia voi alkaa tuntua tärkeältä, lähes välttämättömältä. Yksi konkreettinen asia avioliittoa solmiessa pitääkin olla läsnä, nimittäin vihkisormus. Se on osa seremoniaa, sillä sormus pujotetaan sormeen vihkimisen osana ja liiton symbolina.

Hääpuku on monelle morsiamelle hyvin tärkeä avioitumisen symboli. Käsillä on se hetki, josta olet pienestä tytöstä asti unelmoinut – päivä prinsessana valkoisissa. Löydätkö unelmiesi puvun? Onko budjetissa juuri siihen pukuun varaa? Häämekon merkitystä ei koskaan saa vähätellä. Kymmenet ellei sadat silmäparit seuraavat hääpukua katseillaan koko päivän. Kun valinta osuu nappiin, nainen tuntee olonsa kauniiksi ja vapautuneeksi hääpäivänään. Miksi siis morsiamen pitäisi tinkiä haaveistaan?

Kuten elämässä, myös häiden järjestelyissä joudutaan kuitenkin usein tekemään kompromisseja. Vaikka hankituksi tulisikin unelmia pienempi timantti tai omalle budjetille sopivampi häämekko, ei hääpäivän aura ole yhtään himmeämpi. Onnesi seisoo vieressäsi hymyillen, kannustaen ja kuiskaten: rakkaani.

päätoimittaja

Instagram @sariylisalomaki

hääbloggaajien vinkit

Indigon viehätys

Posliinihäät voivat saada vieraat huokailemaan ihanan raikkaasta tunnelmasta. Miksi et hyödyntäisi esimerkiksi isovanhempiesi kirjavia kuppeja, joista olisi mahdollista toteuttaa todella kaunis kokonaisuus. Kuviolliset astiat pääsevät oikeuksiinsa erilaisten tarkkaan mietittyjen yksityiskohtien kanssa, ja ne yhdessä tekevät vaikutuksen vieraaseen kuin vieraaseen.

Tiia Turusta kirjoittaa Häät.fi:ssä blogia NAURAKAA, HUPSUTELKAA JA SUUDELKAA

haat.fi/blogit/naurakaa-hupsutelkaa-ja-suudelkaa

Uutta ajattelua hääruokailuun

Ruokailu on ehkä häiden odotetuin ohjelma. Moni vieras odottaa saavansa häissä ne tutut ja turvalliset buffet-suosikit, mutta omasta mielestäni ruokavalinnat voisivat ilmentää hääparia unohtamatta "jokaiselle jotain"-periaatetta.

Espoolainen Maiju kirjoittaa Häät.fi blogia KYYNIKOSTA ROMANTIKOKSI

haat.fi/blogit/kyynikosta-romantikoksi