MUOTI & KAUNEUS

Kaulalla ylinnä mandariini­granaattiriipus, hinta tiedusteltaessa, ja alempana South Sea -helmiriipus timanteilla, 4.380 e, Kultaseppä Kulmala. Hopeinen Sara-riipus 180 e ja Greta-riipus tummalla ketjulla 130 e, Carina Blomqvist. Vasemmassa kädessä etusormessa Sade-sormussetti, keskimmäinen 13.549 e ja syleilijät 1.249 e/kpl, E. Lindroos. Keskisormessa Loiskahdus-sormus, 115 e, Au-Holmberg. Nimettömässä ruusukultainen Toivomuslähde-sormussarja, keskimmäinen 2.890 e ja syleilijät 1.165 e/kpl, Sandberg-timantti­korut. Ranteessa hopeinen Pisara-rannekoru 175 e, Kultasepänverstas Au-Holmberg. Hopeinen tennisrannekoru zirkoneilla 85 e, Timanttiset. Oikeassa kädessä Lumivuokko-sormukset, punakultainen timantilla 2.300 e ja valkokultainen mustalla timantilla 2.430 e, Kultasepät Andreasen. Morsiuspuku Lillian West, Morsiuspukuliike Josefiina.

MUOTI & KAUNEUS

Hääpuku-unelmia

Herkullinen morsiuspukumuoti keskittyy yhä enemmän selkäpuolelle eikä suotta, sillä siihen juhlakansan katse hakeutuu jännittävän vihkiseremonian aikana. Syvään uurretut linjat ovat saaneet nyt seurakseen joustavan illuusiokankaan, joka saa asun tuntumaan kevyeltä ja puetulta sekä mahdollistaa kauniit kirjonnat ja pitsikuvioinnit.

Unelmia on yhtä monia kuin morsiamiakin, ja nyt tyyleissä on mistä valita. Romanttisen ja runsaan häämuodin rinnalla näkyy nyt entistä enemmän kepeää bohotyyliä sekä raikasta skandinaavista eleettömyyttä. Aloita pukuhaaveilu seuraavilta sivuilta!

TUOTTAJA Kaarina Korventaka

Instagram @kaarinakorventaka