Indigon viehätys

Sopivasti vintagea, hiukan rustiikkia ja rutkasti raikasta häätunnelmaa. Klassinen sinivalkoinen saa uuden ulottuvuuden kaiken kirjavista posliiniastioista, rennolla kädellä tehdyistä kukka-asetelmista ja juhlien kekseliäistä yksityiskohdista.

Parolan vanha asemarakennus on tunnelmallinen juhlapaikka. Herkkä kesäinen hääkattaus toteutettiin valkoisin kukin ja raikkain sinivalkoisin astioin. Välittömään tunnelmaan sopivat eriparin tuolit ja vanhoista patjakankaista ommellut tyynyt. Lippunauha ommeltiin vaaleasta ohuesta pellavakankaasta.
Parolan vanha asemarakennus on tunnelmallinen juhlapaikka. Herkkä kesäinen hääkattaus toteutettiin valkoisin kukin ja raikkain sinivalkoisin astioin. Välittömään tunnelmaan sopivat eriparin tuolit ja vanhoista patjakankaista ommellut tyynyt. Lippunauha ommeltiin vaaleasta ohuesta pellavakankaasta.

Kukkamaljakoihin koottiin hortensioita, pioneja, neilikoita ja harsokukkaa. Vihreää täydennettiin luonnosta ja puutarhan pensaista.

Tulosta Morsian ja Sulhanen -kyltit Haat.fi/aiheet/haajuhla/tee-itse-tuolikyltit

Lautasliinoiksi taiteltiin vanhoja keittiöpyyhkeitä, jotka on hankittu armeijan ylijäämävarastolta. Siniset juomalasit ja kristallihiotut viinilasit, Tiirinkosken tehdas.

Kokoa kattauksiin eriparin astioita, joita kannattaa haalia lainaan niin ystäviltä, sukulaisilta kuin kirppiksiltäkin.

Korkea hääkakku on kuorrutettu trendikkäästi vain ohuesti. Mustikat ja vaaleat kukat istuvat juhlakoristeluun. Vaniljaa ja mustikkaa yhdistävän kakun leipoi Sokeri­leipuri Suominen. Kakkuvati koottiin nurinpäin käännetystä posliinikulhosta ja kakku­lautasesta. Pip Studion sinikukalliset lautaset ja kakkulapio, Stockmann.

Häävieraiden viihtyvyyden varmistamiseksi rakennettiin viskibaari, johon sulhanen valikoi lajitelman omia lempiviskejään. Drinkkilaseiksi haalittiin vanhoja kahvikuppeja kirpputoreilta ja sukulaisilta.

Luonnollinen bohomorsian letittää tukan väljästi. Pehmeän kampauksen pohjalla on runsaasti kuivashampoota, joka taltuttaa ohuen ja liukkaan hiuksen helposti palmikoitavaksi. Morsiamen pehmeän utuinen meikki ja hiukset, Satu Sirelius. Hentoon morsiusseppeleeseen solmittiin morsiusharsoa ja hopeapajua.

Morsiamen vihki- ja kihla­sormuksena näyttävät Festive- sormukset, allianssi 2.690 e ja kihlasormus yhden karaatin timantilla 16.300 e, Kultasepät Narsakka. Royal Copenhagen -posliinilautanen on löytö huutokauppalaitokselta.

Löyhästi sidottu lettikampaus ja utuinen meikki luovat perustan bohomorsiamen häätyylille.

Photobooth rakennettiin virittämällä kuitupaperinen pöytäliina vaaterekin yläreunaan. Vanha vedettävä sairaalasänky patjoineen ja tyynyineen istuu kauniisti teemaan. Helposti toteutettava photobooth toimii yhtä hyvin sisällä kuin suojaisessa ulkotilassakin. Liukuvärjätty Surf-pöytäliina, Duni.

Aurora-valmispukumalliston Carla-puvussa on pehmeästi laskeutuva sifonkihelma, 750 e, Revelations.

Sulhanen pukeutuu kesäisen rennosti. Tummansiniset housut ja valkoinen juhlapaita saivat seurakseen raidalliset olkaimet ja rusetin. Tuoksuherne, ruiskukat ja hopeapaju niputettiin vieheeksi hamppulangalla.

Nostalgiset asusteet virittävät sulhasen oikeaan tunnelmaan. Bretellen rusetti 49,90 e, Stockmann. Miehen valkokultasormus 1.020 e, Kultasepät Narsakka. Vintage Impression -kutsu, Calligraphen. Muut kuvausrekvisiittaa.

Vinkki!

Tee Huojuva torni -pelin palikoista plaseerausmerkit. Kirjoita vieraiden nimet palikoihin ja kata ne pöytään nimikorteiksi. Juhlien kuluessa voitte pyytää vieraita lisäämään tervehdyksen puupalikoiden kylkiin.

Kylmät virvoitusjuomat ovat valmiina juhlavieraiden saapumiseen.

Indigon väriä toistaa vahvasti Calligraphenin Now & Forever -malliston kutsukortti Vintage Impressions.

Vieraslahjaksi leivottiin pitsikuvioituja posliini­sydämiä.

Lataa helposti toteutettavien pitsisydänten työohjeet Haat.fi/aiheet/haajuhla/vieraslahjaksi-posliinisydan

Morsiuskimppu koottiin rennolla otteella valkoisista kukista ja vihreistä oksista.

Kimpun resepti

Morsiuskimppuun sidottiin valkoisia pioneja, ruusuja ja neilikoita. Vihreyttä tuo eukalyptus, hienohelma ja morsiusangervon oksat. Kimppuun sidottiin myös takiaisen pieniä sinertäviä kukintoja.

Hääparin saamien onnittelukorttien kauniit ajatelmat heräävät eloon uudella tapaa ja herkistävät tunnelmaa, kun ne luetaan ääneen juhlassa.

Iltapala katettiin Parolan aseman makasiinirakennukseen, jossa iltaa jatketaan tanssin merkeissä. Dunin Laura-astiakokonaisuus natsaa sinivalkoiseen teemaan. Aterimien emalikippo, Espan Enkelit.

Romantiikkaan taipuva hääpari valitsee kulkuneuvoikseen nostalgiset polkupyörät.

Morsiamen valitsi vihkisormukseksi kauniin ruusukultaisen Stella-morganiittisormuksen, jota ympäröi timanttihalo, 2.295 e, design Sami Laatikainen. Sille seuraa pitää valkokultainen Estelle-allianssisormus, 2.220 e, design Assi Arnimaa. Molemmat Kohinoor-sormukset Kultakeskus.

Hääpuku Carla kuuluu Aurora Raiskisen suunnittelemaan Aurora-valmispuku- mallistoon 750 e, Revelations.

Kuvauspaikka Parolan asema Meikki ja hiukset Satu Sirelius