Glamourin

hohde

Upea morsiusmuoti herkistää 50-luvun nostalgisiin tunnelmiin. Kauniit, avoimet selät ja upeat kirjonnat ovat pitsin ja tyllin ohella häämuodin kuumimmat trendit vuonna 2017.

Tyyli Kaarina Korventaka
Kuvat
Camilla Bloom
Meikki ja hiukset Tiina Lamberg

Lillian Westin pitsipuku 1.340 e, Morsiuspukuliike Josefiina. Poirierin hiuspanta 129 e ja kevyesti liukuvärjätty tyllihuntu  89 e, Niinatar. Lumi-sormussetin on suunnitellut Olli Johan Lindroos, keskimmäinen 5.590 e ja syleilijät 1.890 e/kpl,  E. Lindroos. Korvakoruissa ruskeat turmaliinit ja timantteja, Kultaseppä Kulmala, hinta tiedusteltaessa. Kaulakorussa South Sea -helmi ja timantteja, 4.380 e, Kultaseppä Kulmala. Your Day Designin inspiraationa morsiuskimppuun ovat olleet nostalgiset, pyöreät vintagekimput, joiden viehätys on kontrasteissa. Kimpun toteutti Kukkakauppa Madonna.
Lillian Westin pitsipuku 1.340 e, Morsiuspukuliike Josefiina. Poirierin hiuspanta 129 e ja kevyesti liukuvärjätty tyllihuntu 89 e, Niinatar. Lumi-sormussetin on suunnitellut Olli Johan Lindroos, keskimmäinen 5.590 e ja syleilijät 1.890 e/kpl, E. Lindroos. Korvakoruissa ruskeat turmaliin…