Pääkirjoitus

Inspiroivalla matkalla

Kun aloin viime keväänä tutkia Kaliforniaa häämatkakohteena, innostuin valtavasti sen tarjonnasta. En ollut lähdössä Yhdysvaltojen länsirannikolle ensimmäistä kertaa, mutta sen romanttisia kohteita en ollut aikaisemmin kolunnut. Ideoiden metsästäminen oli niin inspiroivaa, että aloin miettiä kumpi on antoisampaa: matkan suunnittelu vai itse matka. Pääkohteeksi Kaliforniassa valikoitui häätrendien nuorekas mekka Palm Springs.

Myös häiden järjestäminen on eräänlainen matka. Kun päätös häistä on ­tehty­, voi aluksi antaa luovuudelleen vapaat kädet. On lupa ihastua erilaisiin hää­ideoihin, paikkoihin ja tyyleihin – ja antaa ajatusleikkien viedä. Lopulta koittaa aika, jolloin on poimittava sopivimmat ratkaisut ja matkattava päätösten viitoittamalla tiellä kohti päämäärää. Odotus on jännittävää, ja hääpäivän ehtii kokea mielikuvitusmatkana moneen kertaan ennen oikeaa juhlapäivää.

Paras matka syntyy suunnittelun ja toteutuksen yhdistelmästä. Panosta niin häiden kuin häämatkan suunnitteluun, niin voit h-hetkellä heittäytyä rennosti suunnitelmien vietäväksi ja uskallat antaa tilaa myös iloisille yllätyksille.

päätoimittaja

Jaa Instassa

Laita parhaat hääideasi kiertoon! Jaa kuvasi Instassa ja tagaa #PakkoSaadaHäihin2016 sekä @haatfi ja @nowandforeversuomi. Voit voittaa 100 euron arvoisen Now & Forever -tuotepaketin. Arvonta suoritetaan 7.1.2016. Muista myös seurata meitä!

Lukijoiden vinkit

Muodissa mennyt aika

Muotikuvista huokuu nostalgia: rentous, herkkyys ja glamour. Meidän häissämme uutta ja vanhaa tullaan yhdistelemään erityisesti koristeluissa, mutta varmasti myös puvustani löytyy ainakin hieman vanhan ajan nostalgiaa; se luo ripauksen rentoa tunnelmaa juhlallisuutta unohtamatta!

Susanna Turusta kirjoittaa blogia

Always walk beside you

walkbesideyou2016.blogspot.fi

Arvokas art deco

Art deco ja vintage tuovat häihin ihanaa vanhan ajan arvokkuutta. Tyyli lumoaa vieraat runsailla somisteilla, kauniilla kattauksilla ja värien loistolla. Hopea- ja kristallikoristeet tuovat mukanaan tyylikästä glamouria, jota nähdään myös meidän häissämme.

Helsinkiläinen Outi kirjoittaa blogia

Kiss, Love & Get Married

kisslovegetmarried.blogspot.fi

Kukkaishäät minibudjetilla

Kukista ei tarvitse maksaa hunajaa, sillä kekseliäisyyden avulla pärjää pienemmälläkin budjetilla. Lopputulos voi olla paljon modernimpi kuin jäykät asetelmat! Meidän häidemme aikaan ei luonnonkukkia ole saatavilla, mutta voisin hyödyntää ideaa yksittäi­sistä kukista, vaikkapa pioneista, pienessä lasi- tai hopeapurnukassa.

Riikka Vaasasta bloggaa Häät.fissä

Married With Children

haat.fi/blogit/married-with-children