Unelma satuhäistä

Romantiikkaa tihkuvat pastellihäät rakennettiin vesivärisävyistä, marenginkeveistä herkuista, runsaista kukista ja ripauksesta kultaa. Nauti, ihastele ja anna siivet omille pastelliunelmille!

Satumaiset pastellihäät on yksi nousevista häätrendeistä 2017.

Maljapöytä on upea katseenvangitsija heti juhlatilaan tultaessa. Huomion kerää komea kynttilänjalka, johon voi somistaa kukka-asetelman. Kynttilänjalka on Juhlahuuman rekvisiittaa.

Kutsuva herkkupöytä on henkeäsalpaavan suloinen. Hääkakku ja marengit Say it With a Cake. Makeiset Urjalan Makeistukku. Ilmapallot Juhlahumua. Kukat ja tuikut Juhlahuuma.

Näyttävät ruusu- ja hortensiasetelmat kohotettiin korkeille jalustoille. Asetelmissa on valkoista ja vaaleanpunaista hortensiaa sekä pastellisävyisiä ruusuja eri kokoisina. Kukat sitoi Jenni Kankainen Juhlahuumasta. Akvarelleina toteutetut plaseerauskortit loihti Crocus Paperi.

Juhlapöydässä vieraita ilahduttaa kultarasiaan asetettu marenki. Valkoiset lautasliinat on taiteltu lumpeenkukan muotoon. Kullansävyiset Now & Forever -kokoelman pahvirasiat Calligraphen, marengit Say it With a Cake. Plaseerauskortit taiteili Crocus Paperi.

Kukkajään sisällä Kyrö Distilleryn yrttinen Napue Gin on kauniisti esillä ja pysyy kylmänä pitkään.

Katso ohje pullon jäädytykseen Haat.fi/aiheet/haajuhla/tee-itse-jaacooleri

Hääkakku Say it With a Cake.

Sulhasen harmaa puku Cavaliere, 499 e, Niinatar.

Pastellihäiden must have -makeiset Urjalan Makeistukku. Morsiamen ja sulhasen korut Festive-mallistosta, Kultasepät Narsakka.

Viehättävät Rainbow Club Trista-kengät ovat matalakorkoiset ja vienosti vaaleanpunaiset, 189 e, Niinatar.

Täydellisen päivän resepti: luota, nauti ja ota rennosti.

Hääkakku kuin satukirjasta, Say it With a Cake.

Alkumaljat värjättiin vaaleanpunaisiksi tipalla grenadiinia.

Juhlahuuman valikoimiin kuuluu runsaasti erilaisia tarjoiluastioita, maljakoita, kynttilänjalkoja ja somisteita. Ne kuuluvat somistuspaketin hintaan, jolloin astioita ei tarvitse erikseen vuokrata.

Menu koottiin kauniiksi akvarellitauluksi, joka painettiin vanhoihin kehyksiin. Toteutus Crocus Paperi.

Marjatäytteinen suklaakakku sulattaa vieraiden sydämet, Say it With a Cake.

Morsiuskimppuun sidottiin häiden teemakukkia: pastellivärisiä ruusuja, hortensiaa ja vihreää kielipuun oksaa. Kimpun sitoi Jenni Kankainen, Juhlahuuma.

Yhteinen taulu valmistui häävieraiden silmien alla.

Lue vinkit häätaulun toteutukseen Haat.fi/aiheet/haajuhla/tee-itse-haataulu

Vihkipaikalle teetettiin kangas, johon hääpari valitsi oman lauseensa. Taustakangas toteutettiin painotyönä vahvalle display-kankaalle, koko 150 x 220 cm, hinta 200 e, sisältäen ompelun ja toimituksen, Grano.

Kutsut teetettiin käsityönä Crocus Paperilla. Niissä yhdistyvät kalligrafia, vesivärilaveeraukset ja ripaus kultaa.

Pehmeän puuterinsävyinen morsiuspuku Sofia Bianca 1.299 e, Niinatar. Morsiamen meikki ja hiukset StyleMe.

Hääjuhlat somistaa ammattitaidolla ja intohimolla somistustoimisto Juhlahuuma, joka on erikoistunut juhlien visuaalisen ilmeen luomiseen ja näyttävien kokonaisuuksien toteutukseen. Juhlasuunnittelupalvelu tarjoaa valmiita somistuspaketteja tai räätälöi hääparille mieleisen kokonaisuuden. Juhlahuumalla on laaja somistevalikoima ja taitoa näyttäviin kukkasomistuksiin.