PääkirjoitusJatkoaikaa romantiikalle

ONNISTUNEEN HÄÄPÄIVÄN vastavihityt puolisot viettävät täydellisessä rakkauden kuplassa. Viimeistään vihkihetkellä hääjärjestelyjen stressi on pyyhkäisty pois ja arki avioparina siintää vasta jossain kaukana tulevaisuudessa.

’Arki ja maanantai’ saattaa kuitenkin koittaa aivan liian nopeasti ja pudotus arkeen tuntua rajulta. Miksi ette jatkaisi romanttisia hetkiä hääyöksi varatussa hotellissa vähän pidempään tai lähtisi pienelle lomalle saman tien? Aloittakaa häiden jälkeisten päivien suunnittelu nyt heti!

Välittömästi häiden jälkeen vietettävä minimoon on nousussa eikä suotta. Häiden aikaan koettu romanttinen rakkaus on ainutlaatuista. Voimakkaita tunteita puolisoa kohtaan kannattaa vaalia ja romanttista ’jalat irti maasta’ -tunnelmaa pitkittää niin pitkään kuin mahdollista. Kauniit muistot ja syvät tunteet tältä ajalta luovat tukevan peruskiven avioliiton arjelle ja auttavat selviytymään vihkipuheissa mainittujen vastoinkäymistenkin yli.

päätoimittaja

Instagram @sariylisalomaki

hääbloggaajien vinkit

Missä kukat kukkivat s. 26

"Näin tee-se-itse-ihmisenä bohotyyliin ollaan hurahdettu täälläkin. Hääpaikan kukat voi hyvin kerätä ympäröivästä luonnosta, ja kukkaseppele on helppo sitoa itsekin. Parasta bohotyylissä on se, ettei kaiken tarvitse olla niin justiinsa. On ihan ok tanssia häitä vaikka villasukat jalassa!"

Tamperelainen Mia-Sofia pitää blogia

LATOHÄÄT

latohaat.blogspot.fi
Unelmien satuhäät s. 66

"Jutussa on ihana tunnelma, tuon herkkupöydän ääreen olisi kiva päästä. Vaikka pastellisävyt eivät omiin hääsuunnitelmiin sopisikaan, löytyy tästä jutusta ideoita varmasti kaikkiin häihin! Miten mahtava ajatus värjätä alkumaljat häiden teemaväreihin sopiviksi!”

Eeva Espoosta kirjoittaa Häät.fissä blogia

MYÖ MENNÄÄN NAIMISIIN!

Haat.fi/blogit/myo-mennaan-naimisiin/