Tropical twist

Kutsu Karibia mukaan hääjuhlaan! Somista tila kullanhehkulla ja pehmein pastelli­värein, kuorruta kattaukset hedelmin ja hurmaa vieraat tropiikilta maistuvilla drinkeillä.

Kukkamaljakot syntyivät edullisesti säilyketölkeistä, ne maalattiin himmeällä Viva Chalky -askartelumaalilla, maali Sinelli. Maljakkoon sujautettiin vuoripalmun oksan lisäksi kaksivärinen neilikka, valkoinen leinikki ja vaaleanpunainen nerine.

Karibialaisia vivahteita juhliin

Pehmeät pastellisävyt koralli, minttu, hiekka sekä kullankimallus ja lämmin kupari

Koristelu ananas pöytäkoristeena, viuhkamaiset vihreät oksat pastellisävyisten kukkien kera, säkkikankaiset somisteet

Tee itse maalaa säilyketölkit kukkapurkeiksi, tee näyttävät vekkiympyrät tapetista

Drinkkibaari jonka listalta löytyy raikkaita hedelmäisiä ja marjaisia kesädrinkkejä

Cardamom Mojito

Mintun, rommin ja limen yhdistelmä mojito tarjotaan nyt kardemummatwistillä. Raikkaan drinkin pohjana on karibialainen Sailor Jerry -rommi.

Aperol Spritz

Baarimestari Michael Grönfors loihti kesähäiden parhaat drinkkireseptit Häät-lehden lukijoille. Yksi ehdoton kesäsuosikki on raikas katkero­pohjainen Aperol Spritz.

Raikkaan kesäisen juomasekoituksen reseptiikka on helppo painaa mieleen: 3-2-1.

3 osaa Proseccoa tai muuta laadukasta kuohuviiniä

2 osaa Aperolia

1 osa Soodavettä

Lisää jäitä ja appelsiinisiivuja

Passoa Tropical

Hedelmäinen Passoa Tropical on ihana tarjottava, ainekset voi ladata valmiiksi kannellisiin hillopurkkeihin. Tarjottaessa purkkeihin lisätään jäät, sheikataan ja kaadetaan juoma­sekoitus kauniisiin laseihin.

Watermelon Fizz

Cointreau-pohjainen Fizz on helposti muunneltavissa niin koti­maista marjoista kuin eksootti­sista hedelmistä valmistettavaksi.

Häät.fi

Poimi reseptit oman ­drinkkibaarisi vetonaulaksi Haat.fi/aiheet/haajuhla/trooppiset-drinkkireseptit

Hae Instassa #TropiikkiHäät ja #Drinkkibaari

ja seuraa @haatfi

Iltapalalle katetaan kätevät banaaninlehtiastiat ja puiset aterimet. Kompostoitavat astiat ovat vaivattomat ja tyylikkäät. Lautasia ja aterimia myyvät ekokaupat. Lautasliinat Duni.

Limubaari on auki!

Hedelmäiset retrolimonadit istuvat täydellisesti tropiikkiteemaan. Sitruunasooda, Messina vesiappelsiini ja Rio Rita greippilimu, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas. Kuparinsävyinen lankakori 12,90 e, Stockmann.

Laitilan Rio Cola ja Le Pom maistuvat kaiken­ikäisille juhlavieraille. Paperipillit Teippitarha.

Hääparin itse suunnittelemat korut palauttavat kaasot unohtumattoman päivän tunnelmiin. Upeat teräskorut suunnittelet ja tilaat kätevästi Jevelo appsin avulla. Uniikkien Jevelo-riipusten hinnat alkaen 75 e.

Hempeät sävyt, vihreät vuoripalmun lehdet kukka-astioissa ja komeat ananakset viimeistelevät karibialaisen tunnelman. Ripaus kuparia ja sipaus kultaa antaa juhlasilauksen. Pöytätekstiilit Moko Market. Kynttilänjalat 4,99 e Clas Ohlson, pronssinsävyiset kynttilälyhdyt Finnmari. Ananaksen alla on pala tyyliin sopivaa säkkikangasta, Sinelli.

Kultahile­paperista vekatut ympyrät toimivat myös nimikortti­pidikkeinä.

Tee itse upeat paperirosetit tapetista tai koristepapereista. Glitter- ja ruutu­paperi, Tiger. Vaaleanturkoosi kuviotapetti Studio Decor. Turkoosi ananasvalaisin 85 e, Ombrellino. Kultakehys 4,99 e Clas Ohlson, kortti mietelauseella 4,20 e Akateeminen kirjakauppa. Pikkupöytä 199 e, Moko Market.

Häät.fi

Katso vekkiympyrän DIY-ohje Haat.fi/aiheet/haajuhla/tee-itse-paperirosetti

Pöytänumerot leikattiin glitterpaperista ja kiinnitettiin pieniin valokuvakehyksiin. Paperit Sinelli, kehykset Tiger.

Ostopaikat löydät TÄLTÄ SIVULTA