Pääkirjoitus

Iloinen juhlacocktail

Suunnitellessani Häät-osastoa tammikuiseen Love Me Do -häätapahtumaan pakkanen paukkui ennätyslukemissa ja luonto oli valkoisen harmaa. Päätin etsiä kontrastia ja rakentaa värikkään ja hiukan boheemin drinkkibaarin. Yhdistelin ideoita tämän Häät-lehden teemoista, ja lopputulos oli pieni pala iloisen pirskahtelevaa puutarhaa. Ehkä näitkin sen messuilla käydessäsi?

Häiden visuaalinen suunnittelu on samanlaista pähkäilyä; onko parempi myötäillä vuodenaikaa tai juhlatilan värejä vai rakentaa räväkkä yllätys. Jos tulossa on kesähäät, kukkiiko Huvikummun kesä myös sisätiloissa vai luodaanko sinne huurteinen Frozen-maailma? Tai lämmitetäänkö kylmää talvi-iltaa tuulahduksella tropiikin rytmejä ja värejä?

Yllätyksen voi myös kätkeä erilliseen sopukkaan, mikäli juhlapaikka antaa siihen mahdollisuuden. Illan tummetessa vieraat kutsutaan rantabaariin, jossa hedelmäiset drinkit viettelevät ja merengue pauhaa.

päätoimittaja

Instagram @sariylisalomaki

Jatkot Pinterestissä

Tämän lehden juttuja suunnitellessamme etsimme inspiraatiokuvia ja tallensimme niitä Häät Pinterest-kansioihin Hipsterihäät, Folkhäät ja Tropiikkihäät. Käy ihmeessä kurkkaamassa ja pinnaa kivoimmat ideat omaan hääkansioosi!

Ihanasti luksusta

Ei voinut kuin ihaillen lukea, kuinka paljon morsian teki töitä unelmapäivänsä eteen. Myös äiti ja kaasot ansaitsevat hatunnoston! Itse en pyri ihan yhtä antaumuksella täydelliseen lopputulokseen, mutta haluan häistämme Vanajanlinnassa samaan tyyliin luovat ja perinteisistä suomalaisista häistä poikkeavat.

Lotta Hintsan, Miss Suomi 2013, kotipaikka on tällä hetkellä Milwaukee, Wisconsin. Hän kirjoittaa Häät.fissä blogia

MISSI JA JÄÄKIEKKOILIJA

haat.fi/blogit/missi-ja-jaakiekkoilija

Häät Huvikummussa

Eripariset tavarat ja kirkkailla väreillä leikkivät somistukset luovat persoonallista ja ihanan rentoa tunnelmaa. Kirpputoreilta voi tehdä mahtavia löytöjä. Meidän häissämme nähdään ainakin erilaisia vanhoja ruokalusikoita karkkibuffetissa, ja pöytäkartta sekä menu tehdään vanhoihin ikkunoihin.

Laura Kotkasta haaveilee häistä blogissaan

HUNTUA JA HATTARAA

huntuahattaraa.blogspot.com

Tropical Twist

Tropical Twist -jutussa jo muutaman vuoden häiden trendiväreinä tutuiksi tulleet pastellinsävyiset koralli ja minttu saavat kasvojen­kohotuksen. Näillä ideoilla saadaan ihanaa Karibian lämpöä jopa suomalaisiin talvihäihin!

Turkulainen Ida seikkailee häämaailmassa blogissa

TWO LESS FISH IN THE SEA

idajavelppa.blogspot.fi