Ikimuistoisin huomenlahja

Mikä on paras huomenlahja? Haluaisitko esittää puolisollesi toiveen vai yllättyisitkö mieluummin?

Koonnut Tanja Hakala

Perinteisesti mies on ostanut vaimolleen lahjan, jonka hän antaa häiden jälkeisenä aamuna. Nykyään morsiankin usein hankkii miehelleen jotain muistoksi.

Mika

”Huomenlahjaksi hankkisin sydänkorun, joka on joko kultainen tai hopeinen sydämenmuotoinen riipus, joka on lukitun korurasian sisällä. Korurasia annetaan avaimen kanssa puolisolle. Riipuksen symbolinen merkitys on, että korun antaja antaa tärkeän osan itseään toisen huomaan, ja luottaa ettei toinen särje tai kohtele kaltoin sydäntä. Mielestäni lahja sopii hyvin huomenlahjaksi, koska se kuvaa kauniisti sitä, mihin avioliitto perustuu: luottamukseen ja välittämiseen."

Hopeinen Lempi-sydänkaulakoru on moderni ja pelkistetty tulkinta perinteisestä sydänkorusta, noin 99 e, Paletti Jewelry.

Susanne

”Itse ajattelin kutoa villapaidan huomenlahjaksi isännälle.”

Sanni

”Sinä yönä kun mieheni kosi minua, hän teki lupauksen, että lopettaisi omasta tahdostaan viihdetupakoimisen. Itse en siitä tavasta pitänyt lainkaan eikä puolisonikaan mielestä siinä ollut järkeä. Hän kysyi vielä, että hyväksynkö jos joku päivä saamme lapsen, niin varpajaisissa hän voisi polttaa sikaria. Siihen toki suostuin! Menimme viime kuussa naimisiin, ja lähdemme häämatkalle Karibian risteilylle. Huomenlahjaksi olen varannut puolisolleni sikarinkäärintäkurssin Bahamalla. Eli jos perheenlisäystä joku päivä siunaantuu, saa mieheni polttaa itse käärimäänsä sikaria ja palauttaa samalla mieleen kosintaa, häitä ja häämatkaa!”

Ikimuistoisia huomenlahjaideoita kyseltiin Häät Facebook-sivulla. Tässä kolme vastausta, jotka palkittiin Lumene for Men -tuotepaketilla.