Häät

Huvi­kummussa

Kun vintage kohtaa retron, tulee hääjuhlan tyylistä väreillä ilottelua. Eriparin huonekalut ja kukkien kirjavuus luovat boheemin, rennon ja lämpimän tunnelman, josta välittyy hauskanpito ja viihtyisyys.

Huvikumpuhäissä kaikki saa olla hieman vinksin vonksin: maljakot sekä kalusteet voivat hyvin olla trendikkäästi eriparia. Iloisen väriset puutarhakukat, mummolan vanha pitsiliina ja messinkiset kynttilänjalat viimeistelevät tyylin. Retrohenkiset nuppivetimet toimivat kattauksessa joko vieraslahjoina tai vaikkapa paikkakorttien pidikkeinä.

Raikaassa mansikkakakussa maistuu myös sitruuna. Oranssi kakku saa sävynsä ja makunsa tyrnimarjasta. Suklaakakku on täyteläinen yhdistelmä pähkinää ja suklaamoussea. Herkkuina tarjotaan myös vastustamatonta pehmeää Warrior-salmiakkia ja pieniä suklaa­leivoksia. Raakakakkujen tilaushinnat 4,90–5,90 e/henkilö, omannäköisiä ja -makuisia raakafantasiakakkuja saat tilauksesta.

Pöytäkattaus

Messinkiset kynttilänjalat Indiska

Vihreät kynttilänjalat, oranssit ­pikkupullot, iso pullo ja kulta­reunaiset tuikkukipot H&M Home

Pellavalautasliinat H&M Home

Vetimet Kellopeli Lifestyle Clinic

Nimi/kiitostagit Papershop

Kynttilät ja tuikut Duni

Raaka­kakkubuffet

Kakut ja raakaherkut Warrior Raw Cake Factory

Puutarjotin ja räsymatto Rento Design

Värikäs kakkubuffet rakennettiin Warrior Cake Factoryn herkullisista raakakakuista sekä vastustamattomista pienistä herkku­paloista kuten raakasalmi­akista ja -suklaaleivoksista. Pöydässä on valinnanvaraa jokaiselle, sillä raakaherkut ovat luontaisesti gluteenittomia ja ­maidottomia.

Lämminhenkinen vieraslahja syntyy itse keitetystä hillosta sekä värikkäin kangaspaloin somistetuista purnukoista. Puutarjotin ja kierrätyspeltilaatikot Rento Design.

Trendikäs morsian yhdistää herkän vintagehenkisen puvun värikkäisiin klassikkokenkiin ja huolettomaan kimppuun.

Boheemi sulhanen sonnustautuu herraskenkiin ja rusettiin. Paidan päälle puetaan vain olkaimet, takin ja liivin voi unohtaa. Veikeää ja ihanan rentoa.

Morsian

Meikki & hiukset Milla Kainulainen

Puku Bunica, yksin­oikeudella Boutique Minne

Sormukset ja korvakorut Oz Jewel

Kengät Minna Parikka

Kimppu Laura Syväniemi

Sulhasen asusteet

Solmuke Tieroom

Kengät Vagabond

Henkselit H&M

Viehe Laura Syväniemi

Rennosta Cold Brew -baarista voi napata tarjoilu­valmiin kylmä­uutetun kahvipullon leikkisän krokettipelin kyytipojaksi. Elämyksellisen kahvitarjoilun saat sekoittamalla maidolla, jäillä ja makusiirapilla tuunattuja Cold Brew -drinkkejä.

Cold Brew & Croquet Bar

Puulaatikot & liitutaulu Laatikkokauppa

Sinkkisoikko Kellopeli Lifestyle Clinic

Pellavaliina H&M Home

Juomat Kaffa Cold Brew, Kaffa Roastery

Cold Brew’n voi tarjota joko sellaisenaan tai drinkkinä maidon ja jäiden kanssa. Kahvidrinkin voi tuunata esimerkiksi maku­siirapeilla tai kesäisillä marjoilla.

Häät.fi

Lue lisää Cold Brew -­kahvista ja katso drinkkiohjeet Haat.fi/aiheet/haajuhla/cold-brew-kahvidrinkit

Pöytäkartta koottiin vanhaan ikkunakehykseen. Pöytäseurueet kiinnitettiin pyykkipojilla pokaan viritettyyn pitsinauhaan.

Sukulaisten kellareista ja vinteiltä tehdyt löydöt muuttuvat juhlapaikalla vintagehenkisiksi somisteiksi. Hääparin lahjakuoret voi esimerkiksi sujauttaa kukilla somistettuun vanhaan lintuhäkkiin, joka löytyi tulevan anopin kellarista. Puulaatikot Laatikkokauppa, tuikku Duni.

Juhlien paino­tuotteet teetettiin Papershopissa. Matti Pikkujämsä maalasi hääparista muotokuvan, joka painettiin kutsukorttiin. Myös paikkakortit ja kuorien tekstaukset hoituivat Paper­shopin kautta.

Häät.fi

Katso lapsivieraille loihdittu leikkipaikka Haat.fi/aiheet/haajuhla/pikkuvieraiden-huvikumpu

Skumppalounge virittää vieraat juhlatunnelmaan ja rentoon jutusteluun heti juhlapaikalle saavuttaessa. Kauden marjat toimivat sekä kuohuviinibaarin somisteina että tarjoiluna hääparia odottaville vieraille.

Berries &

Bubbles Bar

Lasikupu H&M Home

Kynttilänjalat Indiska

Mariskoolit Iittala

Linnut Finnmari

Tarjotin Finnmari

Laita parhaat ­hääideasi kiertoon Instassa #HuvikumpuHäät ja seuraa @haatfi