Pääkirjoitus

Mittatilaustyönä vai talkoillen?

Hääpäivänä morsian ja sulhanen saavat pukeutua parhaimpiinsa – säteillä kauniimpina kuin koskaan. Löydä täydellisen runsas ja raikas häälook morsiamelle. Myös hääpaikan valinnassa ja somistuksen yksityiskohtien hiomisessa saa ja kannattaa tyytyä vain kaikkein kauniimpiin vaihtoehtoihin. Katso miten klassisen luksuksen tuntu syntyy ja miten loihdit tyylikkään minimalistisen kattauksen.

Helpoin keino heittäytyä ylellisen hääjuhlan pyörteisiin on antaa juhlajärjestelyt kokonaan hääsuunnittelijan haltuun. Lue mihin Heidi ja Riku käyttivät juhlajärjestelijän apua ja juttu Millan ja Henrin linnahäistä, jotka vietettiin Italiassa.

Joillekin pareille yhteisöllisyys häiden järjestämisessä menee kaiken muun edelle. Eteläpohjalaiselle Anulle häät talkoovoimin olivat itsestäänselvyys. Jos kerran talkoot eli kökkä tekee ihmeitä kylien kehittämisessä, mikseivät häätkin syntyisi talkoillen? Pohjalaisia hääideoita siivilöityi roppakaupalla myös Ninan ja Vesan Turun seudulla vietettyihin häihin.

päätoimittaja

Jaettu ilo

Jos teillä on hyviä kuvia häistänne ja haluatte välittää parhaimmat ideat ja tunnelmat seuraavien vuosien morsius­pareille, laittakaa hyvä kiertämään ja ottakaa yhteyttä Häät-lehden Tanjaan: tanja.hakala@editus.fi

Lukijoiden vinkit

Kukkaismorsian

Kukat kruunaavat niin upeat häät kuin kauniin morsiamen. Ihastuttavat kukka-asetelmat osana morsiamen kampausta on mahtava keino loihtia persoonallinen häälook! Meidän häissämme kukkia nähdään morsiuskimpun ja kukka-asetelmien lisäksi ainakin paperituotteissa ja morsiuspukuni pitsikirjailussa.

Anne-Mari Tampereelta bloggaa ONNENI, UNELMAIN. -hääblogia

onneniunelmain.blogspot.fi

Eleganttia purppuraa

Jopa pienemmän budjetin häihin on mahdollista luoda suurta eleganssia. Itse painan ainakin mieleeni vinkit, joilla luksustyylin saa luotua budjettiystävällisesti. Häät-lehden tarjoamat printattavat painotuotteet vähentävät hyvin tällaisen DIY-morsiamen työtaakkaa.

Tuulia Tampereelta kirjoittaa blogia PUNATULKUN HÄÄT

tulkunhaat.blogspot.fi

Graafista talven lumoa

Omiin häihin on tulossa astetta pehmeämpi tunnelma, mutta juttu osoittaa kuinka hienosti graafinen ja mustavalkoinen tunnelma voi toimia! Instagram-toteutus jäi kutittelemaan mieltä, voisiko sen toteuttaa omissa häissä?

Jenni Helsingistä kirjoittaa blogia BUSSIKUSKIN MORSIAN

bussikuskinmorsian.blogspot.fi