Minimalismin voima

Kokoa hääsomistukseen pelkistettyjä elementtejä ja valitse niukka skaala värejä ja sävyjä.

Tyylikäs kattaus toteutettiin Dunin kerta-astioin, -aterimin ja -pikarein. Harmaa lautasliina myös Duni. Happy Lights -valosarja 32 e, Olkkari.
Tyylikäs kattaus toteutettiin Dunin kerta-astioin, -aterimin ja -pikarein. Harmaa lautasliina myös Duni. Happy Lights -valosarja 32 e, Olkkari.

Just married -suklaat ovat tyylikkään eleettömät, 0,50 e/kpl Karkkikauppa Sweetheart.

Herkät hopeakorut Pernille Corydon, riipus 69 e, sormus 49 e ja korvakorut 30 e Nougat.

Kaunis Sivellin- kutsu teetettiin Papershopissa. Eleettömän kutsun maustaa harmaan kuoren pilkullinen sisälehti. Kutsut ja kuoret 50 kpl 250 e.

Lumimarjoille tehtiin maljakot harmaista paperiarkeista ja kierrätyspulloista. Kääri ja teippaa A4-paperi esimerkiksi pienen smoothiepullon ympärille, kiinnitä kartio myös lasipullon pohjaan teippaamalla. Vaalean­harmaa paperi, Sinelli.

Pöytänumerointi toistaa kattauksen sävyjä. Numeroidut kortit 1–5 18 e Papershop.

Juhlaväen paikat merkittiin heliumilmapalloin. Tekstaa nimet palloon permanent-tussilla. Kestokäsitellyt, hopeanharmaat metallinhohtopallot 50 kpl, 119,50 e Juhlamaailma. Hinta sisältää myös lahjanauhan.

Valkoiset pilarikynttilät ovat juhlavia, Duni. Harmaat keramiikkalautaset, 12 ja 16 e Nougat.

Juhlatilan koristeeksi ommeltiin pallonauhoja. Leikkaa paperikolikot ympyrän­muotoisilla kuvioleikkureilla tai käsin saksilla muottia apuna käyttäen. Papereiksi valittiin kahta eri korallin sävyä, mustaa ja vaaleanharmaata. Fiskars-­paperileikkuri ja paperit, Sinelli.

Vähemmän on enemmän.

Morsian asustaa pukunsa kirkkain jättihelmin, 17,95 e Lindex, musta­valkoisin piikkikoroin, 29,95 e New Yorker, ja valkoisella nahkaclutchilla, 92 e Lumi.

Näin luot tyylin!

2–3 värin harmonia, vain yksi "väri" mustan, harmaan ja valkoisen lisäksi

puhtaat veistokselliset muodot, unohda koristeellisuus

geometrinen, skandinaavinen muotokieli

yhden kukan maljakot

valkoiset kynttilät

mottona läpi linjan "vähemmän on enemmän"

Ostopaikat löydät Tiedustelut-sivulta