Hääyöksi

hotelliin

Tunnelmallisia vaihtoehtoja hääyön viettoon löytyy MAAKUNNISTA ympäri Suomen.

KYYHKYLÄN KARTANO

Mikkeli

Kyyhkylä tarjoaa Saimaan kartanossaan yli 50 hengen häät järjestävälle parille hääyön majoituksen häälahjana. Valittavana on romanttinen, vanhan ajan herkkää tunnelmaa henkivä huone historiallisessa Kartanossa (norm. 200 e) tai moderni Hotelli ­Rustholli (norm. 260 e), jonka sviitissä on ­poreamme ja kulmaparvekkeelta aukeaa kaunis maalaismaisema. Lisäksi hääparia ilahduttaa huoneeseen tuotu kuohuviini sekä suklaakonvehdit.

MAIKKULAN KARTANO

Oulu

Romanttista hääsviittiä kaipaavalle Fredrikan hääkammari on unelmien täyttymys. Näkymät Oulujoen rannassa sijaitsevan Maikkulan Kartanon pihapiirissä ovat samat kuin 1800-luvulla. Kartanoalueen arvokkaat rakennukset on restauroitu perinteisin menetelmin ja historiaa kunnioittaen. Hääkammari sijaitsee hirsirakenteisen ja lämminhenkisen Fredrikan talon vintillä. Hinta 195 e sisältää aamusaunan Lohisaunassa ja hääaamiaisen Lohisalissa, mistä avautuu upea jokimaisema.

KAKSLAUTTANEN

Saariselkä

Lapista löytyy tasokkaita luksusmökkejä ja eksoottisia erämaakämppiä jokaiseen makuun, mutta kokeakseen takuulla ainutlaatuisen hääyön on matkustettava Kakslauttaseen, Saariselän eteläpuolelle. Kakslauttasessa hääyön voi viettää lasikattoisessa iglussa, turve­kammissa tai vaikkapa satumaisessa kuningatarsviitissä. Yö lasi-iglussa alkaen 406 e, yö turvekammissa alkaen 478 e. Hinnat sisältävät aamiaisen.

Kakslauttan

HOTEL KALLIOHOVI

Rauma

Best Romance -pakettiin Best Western Hotel Kalliohovissa kuuluu majoituksen lisäksi aamiainen huoneeseen, ruusuja, kuohuviiniä, hedelmiä ja suklaata sekä ilmaiset jälkiruuat pääruokien yhteydessä Ravintola Kapteeninkulmassa. Kiireettömän aamun Raumalla varmistaa myöhäinen huoneenluovutus vasta klo 15. Hinta Business-huoneessa 169 e, sviitissä 199 e.

LÅNGVIK

Kirkkonummi

Luksuspaketti Långvikissa sisältää majoituksen saunallisessa sviitissä tai tilavammassa business-sviitissä, joissa molemmissa on poreamme, huoneeseen tarjoillut tervetuliaishedelmät, VIP-suklaat ja kuohuviinipullon. Aamulla tuoreelle avioparille tarjoillaan aamiainen huoneeseen. Lisäks pari pääsee kylpylään ja kuntosalille. Hinta 350 e.

– Rentoutukaa, nukkukaa pitkään, hellikää toisianne ja muistelkaa vain hääpäivänne onnistumisia.

Linda