Eleganttia

purppuraa

Luksuksen tuntu syntyy hääkoristeiden klassisilla, toisiinsa sointuvilla väreillä ja kullan hohteella.

Kauniiksi kokonaisuudeksi kootut ametisti, viininpunainen, luumunpunainen ja liila ovat purppuranpunaisen eri sävyjä. Kultaan yhdistettynä täyteläinen väripaletti muodostaa ylellisen ja samalla modernin kokonaisuuden.
Kauniiksi kokonaisuudeksi kootut ametisti, viininpunainen, luumunpunainen ja liila ovat purppuranpunaisen eri sävyjä. Kultaan yhdistettynä täyteläinen väripaletti muodostaa ylellisen ja samalla modernin kokonaisuuden.

Sulhasen ja bestmanien vieheet toistavat kukkakimppujen värimaailmaa. Kulta tuo teemaan kuninkaallisen mausteen.

Ylellinen kirjaisin tuo arvokkuutta graafisiin materiaaleihin. Tekstauksen teki käsin Taidetekstaamo. Violetti somistuskangas Eurokangas, purppuranpunaiset satiininauhat Tikata.

Arvokkaat hopea-aterimet ovat omiaan suureen juhlaan.

Kun on sen aika, upseerit ja herrasmiehet vetäytyvät viskiensä ja sikariensa pariin.

Purppuranpunaisten sävyjen liuku muodostaa rikkaan kokonaisuuden

Vieraat voivat tarkistaa pöytänumeronsa jo saapuessaan tuulessa kauniisti liikkuvista nauhoista. Tekstaus taidetekstaamo, nauhat Tikata.

Piccolopullollinen samppanjaa on ylellinen vieraslahja, jonka voi nauttia häiden illassa tai poksauttaa vasta kotona juhlailtaa muistellen. Erittäin kuiva Laurent-Perrier Brut 0,20 l, 13,69 e Alkon tilausvalikoimasta.

Ylellinen vaikutelma syntyy hienostuneilla yksityiskohdilla

Suuret kukka-asetelmat voivat olla muodoltaan yksinkertaisia. Näyttävyyttä tuovat asetelmien koko ja suuret kukinnot. Kynttilänjalat ja aluslautaset kultaisilla yksityiskohdilla Stockmann. Kukkien sidonta ja kattauksen suunnittelu Hey Look.

Tyylin avaimet

Hääpuku on Justin Alexanderin puku 8737, hinta 1.890 e Morsiuspukuliike Josefiinassa.

Morsiamen meikki Julius Sepponen ja kampaus Hanne Jaakola, Villi Vanilja.

Sormus muistona ylellisistä häistä on Kultaseppä Kulmalan valmistama, kotimainen platinasormus, jonka keskuskivenä spinelli 3,50 ct, väri pinkki natural, ja kehyksenä F-G/Vs-timantit, joiden yhteispaino 1,02 ct. Sormuksen hinta on 16.890 e.

Morsiuskimppu sisältää monia eri kukkalajeja ja kokoaa visuaalisen teeman sävyt yhdeksi kokonaisuudeksi. Aksenttina on käytetty kultaista paljettinauhaa, Tikata. Kimpun sitoi Hey Look.

Kaunis juhlatila on puoli ruokaa. Kuvauspaikkana toimi vuonna 1913 rakennettu entinen upseerikerho, nykyisin a la carte -ravintolana sekä juhla- ja kokouspaikkana toimiva Katajanokan Kasino.

Klassiset häät

Elegantti hääteema sopii klassista tyyliä ja luksusta tavoittelevan morsiusparin suureen juhlaan mihin vuoden­aikaan tahansa. Usein koristeluteemaksi valikoituu tutuin vaihtoehto eli valkoiset häät, mutta taidokkaalla ja hallitulla värien valinnalla juhlalookista tulee mielenkiintoisempi kokonaisuus. Purppuran sävyjen tilalle voit helposti vaihtaa lempiväriesi paletin, esimerkiksi laivastonsiniset sävyt tai syvän punaisen yhdistettynä pinkkiin ja kultaan. Sävyjen liuku muodostaa yhden värin teemaa rikkaamman kokonaisuuden.

Morsiusneitojen puvut Suomen Pukuvuokraamo, kimput sitoi Hey Look.

Muokkaa ja printtaa paikka­kortit, menu, ohjelma ja kyltit.

Käsin tekstatut paperinauhat toimivat hillityn hienostuneina paikkakortteina, tekstaus teetettiin Taidetekstaamossa. Käsintehty suklaa maistuu luksukselta. Kangas violetteihin lautasliinoihin sekä valkoiseen pöytäliinaan Eurokangas.

Näyttävä kakku luo glamouria! Elegantin hääkakun loihti Raquel Cake Designer. Tutustu kakkuartistien kädenjälkeen, ja valitse häihinne teemaan sopiva tekijä. Kultaisella paljettikankaalla loihdit ylellisen kattauksen helposti. Koristele kankaalla kakku- tai herkkubuffetpöytä ja vieraskirjapöytä, muuta koristetta et niissä tarvitsekaan.

Kaunista edullisemmin

Elegantin tyylin voi kekseliäisyyttä käyttäen luoda pienemmälläkin budjetilla. Nappaa tästä vinkit, joilla luot saman tyylin halvemmalla.

Kalliiden kukkavaasien sijaan Ikeasta ja Tarjoustalosta ostetut edulliset viinilasit spraymaalattiin antiikkikullalla.

Kun pöytäasetelmissa käyttää pelkkää hortensiaa, kukat on helppo asetella vaaseihin itsekin. Tällöin kukat voi käsittelemättöminä hankkia edulliseen tukkuhintaan.

Kangasserviettien sijaan valittiin elegantit Premium Duni Soft Quality -paperilautasliinat, ja kalliit kynttilänjalat korvattiin edullisilla Dunin kullanvärisillä tuikkulaseilla.

Kalliit käsintehdyt suklaatryffelit ja samppanjalahjat vieraille korvattiin edullisemmilla mutta silti ylellisen näköisillä suklaalaatikoilla, hinta 2,50 e/laatikko.

Säästösyistä paperituotteet voit printata itse taidetekstauksen teettämisen sijaan, käytä Häät.fin printattavia tiedostoja apunasi!

Klikkaa ja printtaa!

Häät.fi/aiheet/suunnittelu/tee-itse-elegantit-haa­tulosteet

Ostopaikat löydät Tiedustelut-sivulta

Video

Katso video