Pääkirjoitus

Tahtoisitko häät helpommalla?

Maailma on pullollaan kimaltelevaa hääinspiraatiota. Instagramin ja Pinterestin syövereissä tuntuu joskus siltä, että vaihtoehtoja on jopa liikaa, sillä ainakin minulla kuluu usein tunti poikineen uutuuksia ja unelmia selaillessa. Ja mitä niistä kaikista suuren maailman ideoista kannattaa ja pystyy oikeasti toteuttamaan täällä meillä Suomessa?

Tästä Häät-lehdestä löydät 10 hääparin kokemukset siitä, miten he tekivät valintojaan; juhlittiinko kotimaassa vai ulkomailla, isosti vai pienesti. Pyöräilyä harrastavat Anni ja Fredrik polkivat kirkosta juhlapaikalle, ja Kaisa ja Oskari halusivat juhlia ulkona säkenöivän tähtitaivaan alla. Anna ja Ville eivät kiireiltään ehtineet tehdä järjestelyjä itse, joten he valitsivat all inclusive -paketin. Se onkin kiireisen elämänmenon keskellä yhä suositumpi tapa järjestää häät.

On hyvä, että nykyään hääjärjestelyissäkin voi heittäytyä osaavien ammattilaisten varaan. Me täällä Häät-mediassa olemme viime kuukaudet tehneet töitä posket punaisina uudistaessamme Häät.fiitä palveluksi, joka toimii virtuaalisena hääapurinasi, sähköisenä wedding plannerinasi. Kirjaudu heti sisään osoitteessa Häät.fi, niin saat uudesta palvelusta parhaan hyödyn. Voit kulkea häiden suunnittelupolulla vapaasti ja muokata siitä mieleisesi muistilistan, rakentaa hääbudjetin ja tallentaa kaikki suosikkijuttusi ja muistiinpanosi talteen yhteen paikkaan.

päätoimittaja

Instagram @sariylisalomaki