Modernia

glamouria

Rohkenetko leikitellä asusteilla? Yhdistele asuusi mustaa, valkoista ja kimallusta!

Willa Söderissä kuvattuun juttuun Häät-lehden muotistylisti Nina poimi häämuodin 2018 herkkuja meiltä ja maailmalta. Morsian on häiden kuningatar, ja se näkyy nyt selvästi. Modernit, sileät, geometriset ja jopa aavistuksen futuristiset linjat yhdistyvät naisellisen vintage-tyylin kanssa tuoden häämuotiin aivan uusia tuulia.

Hääpuku Justin Alexander, 1.599 e, Morsiuspukuliike Josefiina.

Vihkisormus palladiumvalkokultainen timanttisormus Princess-mallistosta 4.290 e, Kultajousi.Leveälierinen hattu luo hieman salaperäisen vaikutelman.

Juhlasormus keskisormessa valkokultainen Jäälakritsi akvamariinilla 3.840 e, Kultaseppä Kulmala.

Rannekoru hopeinen Aarni, design Eelis Aleksi, 295 e, Lumoava.

Veistosmaisen sileän kreppipuvun näyttävät yksityiskohdat löytyvät upeasti kirjaillusta selkäosasta. Tyylikäs hääpuku on myös ihanan tuntuinen päällä, sillä kreppi joustaa hieman. Hatut ovat yleistyneet häävieraiden yllä kovaa vauhtia, ja nyt ne toimivat myös morsiamen asusteena.

Steampunk-henkinen hääkimppu Alice, vuokrahinta 85 e, Korukimput.

Hattu kuvausrekvisiittaa.

Vahvalle naisella voimakkaita yksityiskohtia tyyliin tuovat mustat asusteet ja korut. Silikonikorut ovat ihania käyttää; ne ovat kevyitä ja mukavia kantaa mutta samalla näyttäviä. Graafisen mustia koruja voi täydentää erillisillä Swarovski-kristalleilla oman maun mukaan. Silikonikorut Lady Gum, hinnat 12,90-24,90 e, Nicca.Kihlasormus valkokultainen Toivomuslähde-allianssisormus 1.795 e ja vihkisormus näyttävä yksikivinen Toivomuslähde-sormus 11.950 e, Sandberg-timanttikorut. Oikeassa nimettömässä palladiumvalkokultainen timanttisormus Lotus, design Marko Osala, 2.150 e, Festive Vintage -mallisto.Hääpuku Kenneth Winstonin Ella Rosa -mallistosta, noin 1.167 e, Zazabella.

Geelikynnet 79 e ja kynsikoristelut 20-40 e, kynsisalonki Susannas Nails. Timanttisormus Lotus, design Marko Osala, 2.150 e, Festive Vintage -mallisto.

Hääkimppu uniikki Penelope, tilaushinta noin 750 e, Korukimput.Mustat yksityiskohdat hurmaavat kontrastillaan ja antavat tyyliin voimaa.

Hääpuku Kenneth Winstonin Ella Rosa -mallistosta, noin 1.167 e, Zazabella.

Tässä puvussa tunnet itsesi kuningattareksi! Runsashelmaisen hääpuvun katseita keräävät yksityiskohdat ovat syvään uurrettu pääntie, takaosan geometrinen leikkaus sekä hohtavan sileä helma pienellä laahuksella. Upeat geometriset hopeakorut toimivat symmetrisesti puvun yläosan leikkauksen kanssa, ja kaulakoru on kiinnitetty hiuskoruksi kampauksen taakse futuristiseksi yksityiskohdaksi.

Korukimppu Clara. Uniikkikimppujen hinta 250-1.200 e, Korukimput.

Kihlasormus Kultasepät Andreasen. Oikeassa nimettömässä juhlasormuksena morganiittisormus Magnolia, design Marko Osala, 1.790 e, Festive Vintage -mallisto. Rannekorut Lilly 79 ja 40 e sekä Kultajousi.

Hääpuku Lilly, 699 e, Zazabella.

Hopeiset korvakorut ja hiuskoruksi kiinnitetty kaulakoru Efva Attling.

Fiarucci Bridalin kullanväriset Nadine-kengät 189,95 e, Else Coloured Shoes.Moderniin häätyyliin voi koota kuninkaallisen sileän puvun ja futuristisia yksityiskohtia.

Naisellisessa hääpuvussa on keveää pitsiä ja kauniita muotoja. Asun viimeistelee morsiusviitta, joka on moderni vaihtoehto hunnulle, kun haluat lisätä asuusi keveää, liehuvaa tylliä. Tylliviitta peittää kätevästi olkapäät kirkossa, antaa näyttävän laahuksen alttarille ja on hieno yksityiskohta myös hääkuvissa. Menevään iltajuhlaan sen voi helposti riisua pois.

Hääpuku Helmi suomalaisesta Victoria ja Vincent -mallistosta 945 e, Valkoinen Kreivitär. Morsiusviitta tilaustyönä 159 e, Ilmatar Corsetry & Couture. Hiuskoriste noin 69 e ja korvakorut 32 e, Lilly.

Kengät Fiarucci Bridal 189,95 e, Else Coloured Shoes.Runsaat helmaröyhelöt voi yhdistää leikkisästi kimalteleviin tennareihin.

Moderni glamour voi olla näin rentoa! Mukavuudenhaluinen morsian valitsee mutkattoman prinsessa- tyylin valkean talven keskelle.

Kampausta koristaa useamman yksittäisen hiuskorun ryhmä, joka antaa vaikutelman kampauksen muodon mukaan laskeutuvasta koristeesta.

Rainbow Clubin hopeatennarit Day, 149,95 e, Elsa Coloured Shoes.

Hääpuku Moira Morileen mallistosta, design Madeline Gardner, Niinatar. Valmistajan suositushinta 1.399 e.

Kihlasormus valkokultainen Toivomuslähde-allianssisormus, 1.795 e, ja vihkisormus Toivomuslähde-halosormus, 7.790 e, Sandberg-timanttikorut.

Oikeassa nimettömässä uniikki safiirisormus Nevea 13.700 e, OJL.

Kampauksen uniikkikorut tilaustyönä alkaen 129,90 e, Ninka.

Korvakorut 55 e, Ninka. Kaulakoru valkokultainen Lumi-timanttiriipus 6.438 e, OJL. Helmirannekoru 40 e, Lilly.

Elegantilla lyhyellä pitsipuvulla on käyttöä myöhemminkin. Asusta siro mekko vintage-tyylisellä birdcage-hunnulla ja lisää joku vahva yksityiskohta kuten musta vyö. Korukimpusta jää upea muisto ja koriste kotiin häiden jälkeenkin.

Puku Lilly, 499 e. Vyö 100 e, Ateljee Tuhkimotarina. Birdcage-hattukoru kätevällä klipsikiinnityksellä 89 e, Nin

Vihkisormus valkokultainen morganiittisormus Romanssi-sarjasta 1.850 e, Timanttiset. Oikeassa kädessä halo-tyylinen Silván-timanttisormus 1.982 e, Laatukoru. Korvakorut 40 e, Lilly.

Korukimppu uniikki Penelope, tilaushinta noin 750 e, Korukimput.

Häämuotinäytöksissä kohauttaneista naked dress -hääpuvuista on muotoiltu myös pehmeämpiä versioita, joissa paljastavat kohdat asettuvat tyylikkäästi puvun kyljen, etuosan tai selän leikkauksiin. Pitseillä kirjailtuna läpikuultava pinta on yhtä aikaa seksikäs ja hienostunut. Boheemi morsian asustaa pukunsa näyttävästi burleskityylisellä sulkapäähineellä.

Puku Ella Rosa- mallistosta, 1.467 e, Zazabella.

Burleskipäähine tilaustyönä Noora Hannus, Draama, hinta tiedusteltaessa.


Naked dress on hääpuku, joka peittää ja paljastaa

Hääpuku Enzoanin Beautiful-mallistosta, Niinatar. Puvun suositushinta 1.200 e.


Modernin morsiamen look on näyttävä mutta ei teatraalinen.

Hiuskoru 50 e, Lilly.

Hopeiset Mood-korvakorut 49 e, Kultajousi.

Hääpuku Anastasia, Wtoo by Watters, Glamour Lahti. Puvun suositushinta 1.980 e.

Hiuskoru Athena 64,95 e, Ninka. Hopeiset Mood- korvakorut tai riipus 49 e, Kultajousi.

Sormukset Efva Attling.

Michaelan meikki Minna Granqvist / GMC-Studio, Kryolanin ammattituottein

Ammattilainen osaa toteuttaa häämeikin niin, että se on tarpeeksi voimakas kuvaukseen mutta kuitenkin sopivan pehmeä, jotta meikki näyttää hyvältä myös luonnossa ja lähietäisyydeltä. Klassinen ja ajaton häämeikki on aina tyylikäs, ja hääkuvat näyttävät hyvältä vielä vuosienkin päästä.

Meikkipohjaan käytettiin meikkivoidetta Kryolan Ultra foundation, johon sekoitettiin saman sarjan Make up blend. Tämä on oivallinen tuote käyttää sellaisenaan tai sekoitettuna meikkivoiteen joukkoon, jolloin pohjasta tulee helposti levittyvä ja kestävä. Toimii erinomaisesti h äämeikissä ja voi sekoittaa kaikkiin meikkivoiteisiin.

Klassinen häämeikin mausteena toimivat irtoripsitupsut, jotka ovat upeat mutta luonnolliset. Voimakkaan silmämeikin viimeistelee myös näyttävä mutta pehmeä rajaus Kryolan Pro liner, sävy Black, sekä Joe Blasco Cake eye liner, sävy black.

Väritön puuteri Kryolan Ultra powder, translucent on paras puuterivaihtoehto hää- ja kuvausmeikkiin, koska se ei kerrostu meikkivoiteen pigmentin kanssa. Korostus ja varjostusväreinä toimivat Joe Blascon Extra light ja Light skin shading -sävyt.

Michaelan kampaukset Noora Toiviainen / Hope Hair, Grazette of Sweden Crush-sarjan tuottein

Modernin morsiamen hääkampaus on sileä ja suuri nuttura, joka voi olla aseteltu ylös tai niskaan. Kampaus on voi tyylikäs sellaisenaan tai sen voi koristaa upealla hiuskoristeella. Modernin morsiamen hiuskoru mukailee kampauksen muotoa ja luo kauniin kimaltava yksityiskohdan kokonaisuuden kruunuksi, kertoo Noora Toiviainen Hope Hairista.

Tällä hetkellä kampausten painopiste on nousussa eli nutturaa nostetaan niskasta ylöspäin. Rennot kampaukset ovat olleet hetken valtavan suosittuja, mutta nyt tulossa ovat myös sileät, klassiset ja hallitut laineet pienellä päivityksellä.

Sileiden kampausten valmistelussa hiusten pesuun ja hoitoon Wonder shampoo ja Wonder mask. Kampauksen pohjaksi Crush thermal mousse ja hairspray sekä primer serum.

Kynnet Susanna’s Nails Salon

Michaelan kynsistä tehtiin yksinkertaisen elegantit. Hääkynsissä on totuttu näkemään paljon valkoista, esimerkiksi ranskalainen manikyyri tai valkoista hilettä. Pohjan päälle voidaan tehdä koristeita morsiamen toiveiden mukaan. Persoonallisia kynsiä ovat esimerkiksi rohkeasti musta mattapohja, joka koristellaan valkoisilla 3D-massakukilla.