HIENOSTUNUT PRINSESSAMAAILMA

Emilia ja Jonas juhlivat Porvoossa. Maalaishäiden tunnelma oli rennon herkkä. Hienostunut tyyli ujutettiin maalaisromantiikkaan mukaan, ja pitsiset yksityiskohdat koristeluissa olivat täydellinen viimeinen silaus.

KOONNUT TANJA HAKALA KUVAT MARIA KALMI PHOTOGRAPHY

Lue

TEEMA HALTUUN

Hääpari

Emilia, 27, on hiusmuotoilija ja Jonas, 32, rakennusalan yrittäjä.

Hääpäivä

30.7.2016

Hääbudjetti

12.000 e

Vihkiminen

Porvoon Tuomiokirkko

Hääjuhla

Byagården, Kullo

Catering

Catering Henriksson

Vieraiden odotellessa morsius­paria juhla­paikalle tarjoiltiin kesäistä boolia. Pääruokana naudan sisä­file pippuri­kastikkeella ja kerma­perunoilla sekä lämpimillä juureksilla. Ilta­palana broiler­kiusaus. Hää­kakkuna kerros­kakku vadelmista ja valko­suklaasta. Jälki­ruokana myös karkkibuffet.

Häiden värit

Roosa, kulta ja valkoinen

Hääkukat

Kukat suunniteltiin ja tehtiin yhdessä parin ystävän Tuija Dahlströmin kanssa. Tuija myös teki morsius­kimpun toiveiden mukaan.

DIY

Kaikki suunnittelu, koristelut ja askartelut tehtiin itse. Pienillä jutuilla, kuten halla­harsolla ja pompomeilla sekä kukka­maljakkoina toimivilla viini­pulloilla, saatiin paljon aikaan. Kultaista organzaa aseteltiin sekä pöytä­liinoiksi että tuolien koristeiksi. Juhla­tilan verhot vaihdettiin pitkiin ja kevyisiin valkoisiin verhoihin.

Sormukset

Morsiamen sormus Story of Love -mallistosta, Kultajousi. Sulhasella titaanisormus.

Hääasut

Emilian hääpuku Angelina Faccenda ja huntu Morsius­puku­liike Josefiinasta. Kengät ja laukku Haloselta. Jonaksen puku ja asusteet vuokrattiin Frakki­palvelu Namista Helsingistä. Morsiamen kampaus ja meikki Cityhair Team

Hääkuvaus

Maria Kalmi Photography

mariakalmiphotography.com

Instagram @mariakalmi

TEEMA HALTUUN

Hääpari

Emilia, 27, on hiusmuotoilija ja Jonas, 32, rakennusalan yrittäjä.

Hääpäivä

30.7.2016

Hääbudjetti

12.000 e

Vihkiminen

Porvoon Tuomiokirkko

Hääjuhla

Byagården, Kullo

Catering

Catering Henriksson

Vieraiden odotellessa morsius­paria juhla­paikalle tarjoiltiin kesäistä boolia. Pääruokana naudan sisä­file pippuri­kastikkeella ja kerma­perunoilla sekä lämpimillä juureksilla. Ilta­palana broiler­kiusaus. Hää­kakkuna kerros­kakku vadelmista ja valko­suklaasta. Jälki­ruokana myös karkkibuffet.

Häiden värit

Roosa, kulta ja valkoinen

Hääkukat

Kukat suunniteltiin ja tehtiin yhdessä parin ystävän Tuija Dahlströmin kanssa. Tuija myös teki morsius­kimpun toiveiden mukaan.

DIY

Kaikki suunnittelu, koristelut ja askartelut tehtiin itse. Pienillä jutuilla, kuten halla­harsolla ja pompomeilla sekä kukka­maljakkoina toimivilla viini­pulloilla, saatiin paljon aikaan. Kultaista organzaa aseteltiin sekä pöytä­liinoiksi että tuolien koristeiksi. Juhla­tilan verhot vaihdettiin pitkiin ja kevyisiin valkoisiin verhoihin.

Sormukset

Morsiamen sormus Story of Love -mallistosta, Kultajousi. Sulhasella titaanisormus.

Hääasut

Emilian hääpuku Angelina Faccenda ja huntu Morsius­puku­liike Josefiinasta. Kengät ja laukku Haloselta. Jonaksen puku ja asusteet vuokrattiin Frakki­palvelu Namista Helsingistä. Morsiamen kampaus ja meikki Cityhair Team

Hääkuvaus

Maria Kalmi Photography

mariakalmiphotography.com

Instagram @mariakalmi