Eurooppa kutsuu

kuhertelemaan

upeat boutique­hotellit ovat täynnä lumoavia houkutuksia.

Tyylikäs ja uniikki ympäristö, hurmaava miljöö ja täydellinen palvelu. Nämä kaikki löytyvät yhä lähempää, sillä Euroopan art- ja boutique­hotellien kattaus on vaikuttavan suuri. Karttapallosta ei tarvitse etsiä kaukaisinta kohdetta, sillä naapurimaat tarjoavat huikeita elämyksiä trenditietoisille pareille.

On The Rocks

Santorini, Kreikka

Santorinilla Imeroviglin kylässä on ainutlaatuinen hotelli On the Rocks. Perinteiseen, santorinilaiseen tyyliin kallioon rakennettu, tunnelmallinen hotelli sijaitsee huimaavan upealla paikalla kalderan reunalla. Kaldera on tulivuoren romahtamisesta syntynyt kulhon muotoinen tuliperäinen muodostuma.

Merinäköala on unohtumaton, ja lomalaiset saavat nauttia aamiaisesta tarjoiltuna omaan huoneeseen, ympärivuorokautisesta huonepalvelusta sekä uima-altaasta. Pienellä spa-osastolla on tarjolla hoitoja ja poreallas. Kauniit huoneet ovat tyylikkäitä ja persoonallisesti sisustettuja. Hotelli on Aurinkomatkojen valikoimissa.

So White Boutique Suites

Ayia Napa, Kypros

Moderni designhotelli ylpeilee isolla puutarhalla ja tyylikkäällä allasalueella Makronissoksessa. Poreammeella varustettu sviitti on hääparin ehdoton valinta. Tai valitkaa sviitti omalla uima-altaalla, sekin on varustettu terassille sijoitetulla poreammeella. Sviitteihin kuuluu myös oma pieni puutarha, miten upeaa! Hotelli on Tjäreborgin valikoimissa.

Villa Arcadio

Gardajärvi, Italia

Oliivipuiden katveessa rakkaan kanssa, samppanjapullo poksahtaa ja voitte kilistellä upealle uudelle elämänvaiheelle. Voi mikä kuherruskuukausi! Villa Arcadio on vuosisadan vaihteessa valmistunut massiivinen luostarirakennus, joka on entisöity ja muutettu hotelliksi. Ravintolassa, joka kuuluu alueen parhaimpiin, nautitaan lähiruoasta, sillä yrtit ja vihannekset tulevat omasta puutarhasta, viinit ja aidot balsamicot omasta kylästä. Hotellissa on 18 huonetta, ja sitä ympäröi 11 hehtaarin oliivilehto. Hotelli on Helin Matkojen valikoimissa.

EKOVALINTA! Areias Do Seixo

Lissabon, Portugali

Ainutlaatuinen ensimmäisen luokan hotelli, jonka rakennusmateriaaleissa ja toiminnassa korostuu ekohenkisyys. Hotellin sijainti on rauhallinen koskemattoman luonnon keskellä. Atlannin hienohiekkaiselle rannalle on vain viiden minuutin kävelymatka. Kaikki 14 huonetta on yksilöllisesti sisustettuja luonnon- ja kierrätysmateriaaleja käyttäen. Voit varata myös kuuden hengen villan tilankaipuuseen. Hotelli on Kaleva Travelin valikoimissa.

Zash

Sisilia, Italia

Entinen viinitila lumoaa Etna näköalanaan ja sitruslehdot ympärillään. Yhdeksän huonetta tekevät Zashista ylellisyyden huipentuman luonnon keskellä, maaseudulla. Design-hotellin kauneus yhdistettynä ympäröivään, alati muuttuvaan miljööseen, tekee häämatkasta unohtumattoman. Suuret lasiseinät tarjoavat näyttämön puutarhaan: tämä hotelli on juuri teille, jotka etsitte jotain täysin uniikkia.

EKOVALINTA! Split

Split, Kroatia

Täällä asutte lähellä merta, johon voitte vaivatta pulahtaa milloin vain haluatte. Yhtä lähellä on hotellin kattoterassilla sijaitseva allasalue, jolta avautuu kaunis näköala. Ympäristötietoisesti hoidetussa hotellissa majoittautuessa tiedätte, että sekä te että luonto voitte lomallanne hyvin. Splitissä on tyylikkäästi sisustettuja pienempiä kahden hengen huoneita ja tilavampia superior-huoneita, hotelli sijaitsee yhdeksän kilometrin päässä Splitin keskustasta. Hotelli on Apollomatkojen valikoimissa.

Miss Clara

Tukholma, Ruotsi

Tänä vuonna avattu ultramoderni Miss Clara sädehtii kahden minuutin päässä Drottninggatanilta. Tämä Design Hotels -ketjun hotelli ylpeilee aiheestakin kekseliäillä cocktaileillaan, joiden mehu on tuorepuristettua ja jääpalat yrteillä maustettuja. Terassilla varustettu trendikäs ravintola tarjoilee tyypillistä ruotsalaista ruokaa kansainvälisillä vaikutteilla, mahdollisimman paljon luomuna. Esimerkiksi lihat tulevat Gotlannin maatiloilta. Kaikki listan ruuat valmistetaan ilman käsiteltyä sokeria ja jauhoja. Miss Claran 92 huonetta on kaikki sisustettu jugend-tyyliin, ja niistä on näköalat Sveavägenille.