Pääkirjoitus

Päästä irti

Kun häiden aattoviikko alkaa ja koittaa viimeisten häävalmistelujen aika, saattaa tehtäviä yllättäen olla jäljellä enemmän kuin niitä järkevästi ehtii tehdä. Puskeeko stressi silloin päälle? Valmentaja Katri Syvärinen neuvoo pareja pysähtymään ja löytämään asioille niiden oikeat mittasuhteet (s. 70). Myös monet häänsä jo viettäneet parit pohtivat, että häiden alla olisi kannattanut stressata vähemmän ja nauttia hetkestä enemmän.

Mikäli käytettävissä oleva aika tai omat taidot arveluttavat jo lähtömetreillä, voi järjestelyt antaa hääsuunnittelijan huoleksi (s. 124). Ammattilainen auttaa teitä juuri niin vähän tai niin paljon kuin yhdessä etukäteen sovitte.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Saat projektin hallintaan myös näppärien työkalujen avulla. Lähde kulkemaan sähköiselle Hääpolulle, jonka löydät uudistuneesta Häät.fi-palvelusta. Se kulkee kännykässäsi aina mukanasi. Rekisteröidyttyäsi voit muokata Hääpolustasi juuri teille sopivan tien kohti hääpäivää. Matkan varrelle keräsimme runsain määrin ideoita ja inspiraatiota, mutta te yhdessä päätätte, mikä teille on tärkeää. Kaiken tarpeettoman voit piilottaa pois omalta Hääpolultasi. Apua suunnitteluun saatte myös Hääbudjetista ja Vieraslistasta. Hyvää matkaa!

päätoimittaja

Instagram @sariylisalomaki