Långvik tekee
Hääunelmista totta

Tyylikkäät häät merenrannalla pitävät sisällään ihan kaiken. Anna juhlat ammattilaisten käsiin ja nauti ylellisyyden tunnusta jo edellisestä päivästä lähtien. Sinun tarvitsee vain nauttia.

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Sijainti meren äärellä on täydellinen niin kesä- kuin talvihäihin. Kauniin kutsuva luonto, ylellisen upeat tilat ja huikean herkullinen ruoka luovat täydellisen yhdistelmän unelmien juhlilla. Ja mikä parasta, kaiken järjestelyn voi jättää huoletta osaavalle ja kokeneelle henkilökunnalle. Hääparin ei tarvitse stressata, ei koristella eikä siivota. He voivat keskittyä tärkeimpään: päivästä, toisistaan ja vieraistaan nauttimiseen.

Korkealuokkainen ruoka, viimeiseen asti hiottu sisustus ja hemmottelevat wellnes-palvelut tekevät kokonaisuudesta todellakin vastustamattoman. Täällä häät on helppo järjestää millaiselle seurueelle tahansa. Tilat voi valita vieraiden määrän mukaan pienestä loungesta molempien ravintoloiden sekä terassin yhdistelmään.

Kaikki alkaa toiveiden esittämisestä henkilökunnalle. Yhdessä ammattilaisten kanssa valitaan juuri teille sopivat palaset juhlamenusta lähtien. Långvik tarjoilee mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen elämykseen häiden osalta aina edellisen päivän rentoutumisesta häiden jälkeiseen brunssiin. Hääseurue voi saapua edellisenä päivänä rentoutumaan kylpylään ja esimerkiksi spa-hoitoihin ja hierontoihin. Morsian kaasoineen voi valita hemmotteluksi esimerkiksi yksityissaunan ylellisine spa-tuotteineen ja illallisen merenrantanäkymällä Bistrossa.

Hääpäivän aamuna nautitaan kiireetön aamiainen ja siirrytään kampaamotiloihin kaunistautumaan. Paikan päälle voi kutsua omat luottomeikkaajat ja kampaajat tai käyttää Långvikin palveluita. Huolettoman ihanaa on se, ettei hotellista tarvitse poistua kertaakaan koko viikonlopun aikana. Hääjuhlan jälkeisenä päivänä pari voi nauttia brunssista upealla terassilla yhdessä yöpymään jääneiden vieraidensa kanssa ja kenties pelata kierroksen golfia. Ensimmäisen hääpäivän koittaessa Långvikiin voi saapua tunnelmoimaan tuota elämän ehkäpä tärkeintä päivää kahden kesken merestä, ruoasta ja kylpylän hemmotteluista nauttien.

Ikimuistoiset polttarit

Hemmottelevat, rentouttavat ja tyylikkäät polttarit? Kyllä kiitos! Nautiskele kaasojen kanssa herkullinen illallinen kuohuvien kera ja ihaile merellisiä maisemia. Löylytelkää morsiussaunan taioissa spa-osaston VIP-saunassa tai rantasaunalla. Lisätkää ripaus ylellisyyttä ja tilatkaa aamiainen sviittiin.

Viettäkää Långvikissa koko viikonloppu hengähtäen. Sillä polttarit voivatkin olla loistava tilaisuus kokea totaalinen rentoutuminen parhaiden ystävien kanssa.

tämä sivu on Mainossisältöä

Hääseurue voi saapua edellisenä päivänä rentoutumaan kylpylään ja esimerkiksi spa-hoitoihin ja hierontoihin.