Pääkirjoitus

Romantiikkaa rustiikin keinoin

Oletko pysähtynyt miettimään, minkä näköisistä häistä unelmoit ja mikä hääkoristelun runsaudensarvessa on juuri teille sopiva punainen lanka?

Kokosimme tämän Häät-digilehden erikoisnumeron ”Häiden koristelu – Rustiikki ja vintage” kaikille niille, jotka rakastavat maanläheistä rustiikkista tyyliä ja vanhaa vintagea. Inspiroiduimme maalaismiljööstä, luonnonmukaisten materiaalien käytöstä ja kierrätyksestä sekä menneiden vuosikymmenten nostalgisesta loistosta.

Hääaskarteluohjeiden lisäksi voit kerätä parhaat vinkit häänsä jo viettäneiden parien uskomattoman upeista ideoista – viehättävätkö sinua vintagetyyliset gansterihäät, matkailuhenkiset talvihäät vai englantilainen huolettomuus? Entä ihastuttavan rento ja intiimi maalaisromantiikka Virossa?

Osa tämän hääkoristelunumeron aineistosta on julkaistu painetuissa Häät-lehdissä 2011–2014. Häät-digilehtenä julkaistavan erikoisnumeron myötä upeat vinkit ja ohjeet ovat nyt uudelleen kaikkien saatavilla edullisesti ja käytettävissä helposti milloin ja missä vain, millä laitteella tahansa.

Poimi kuvien, tekstien ja vinkkien joukosta mieleiset ideat, punnitse vaihtoehtoja ja keskity tarkasti tärkeinä pitämiinne elementteihin. Pidä mielessä, että kaikki tavat juhlistaa kahden ihmisen rakkautta ovat yhtä upeita!

päätoimittaja

Lisää rustiikkia

Lisää häiden koristeluideoita ja -ohjeita löydät Häät-digilehden numerosta 2/2014! Osta omasi heti, digilehden hinta 3,90 €.

TOIMITUS

Päätoimittaja Sari Yli-Salomäki

sari.yli-salomaki@editus.fi

puh. 040 5057345

Verkkotuottaja Liina Toiviainen

liina.toiviainen@editus.fi

MAINOSMYYNTI

Myyntipäällikkö Sanna Laaksonen

sanna.laaksonen@editus.fi

puh. (09) 2600 470, 044 378 1154

mainostajalle.haat.fi

HÄÄT-DIGILEHTIEN ARKISTO

digilehti.haat.fi

ULKOASU JA DIGITUOTANTO

Aste Helsinki Oy

astehelsinki.fi

KUSTANTAJA

Editus Oy

Välikatu 2

00170 Helsinki

puh. (09) 2600 470

haat@editus.fi

Haat.fi

ETKOT JA JATKOT SOMESSA

Facebook.com/HaatFI

Youtube.com/HaatFI

Pinterest.com/Haat

Instagram @HaatFI

Twitter @haatlehti

Tämän lehden tai sen osan kopiointi ilman kustantajan lupaa kielletään. Käsikirjoitukset tai kuvitusehdotukset ovat tervetulleita, mutta toimitus ei vastaa tilaamatta lähetettyjen kirjoitusten tai kuvien säilyttämisestä tai palauttamisesta. Tarjottu tai tilattu aineisto julkaistaan sillä ehdolla, että Editus Oy:llä on ensijulkaisun jälkeen oikeus korvauksetta hyödyntää tekijän kyseisiä teoksia lehtien printtijulkaisuissa (mukaan lukien kokooma-, juhla- ja teemanumerot sekä muiden julkaisujen mukana jaettavat liitenumerot), lehtien sähköisissä julkaisuissa ja muissa, omissa tai kolmansien osapuolien, kaupallisissa sähköisissä palveluissa sekä tässä mainittujen julkaisujen ja palveluiden markkinoinnissa ja mainoksissa.