New Orleansin rytmejä

Lauran ja Larin häissä koko juhlaväki pisti parastaan gangsteriteemaan pukeutuessaan. Vintage näkyi myös häiden koristelussa.

TEKSTI TANJA HAKALA KUVAT TIMO SOASEPP

Lue

Hääpari

Lauri & Lari

Laura työskentelee toimistosihteerinä ja Lari myyntineuvottelijana.

13.7.2013

Vihki- ja juhlapaikka Espoon Kartano

”Emme kuulu kirkkoon, joten siviilivihkiminen oli automaattinen valinta. Halusimme kuitenkin juhlan tuntua vihkimiseen, joten valitsimme paikan sen mukaan, että se antaisi vihkimiselle arvoisensa tunnelman."
Portailla leikittiin sanaselityspeliä, jossa aviopari selitti molemmat toisilleen vieraiden keksimiä sanoja. Tunnelma kohosi hillittömän iloiseksi Lauran yrittäessä selittää sanaa letkukela.
Laura kuvailee juhlapäivän oloaan jännittyneeksi ja helpoksi, Lari toteaa tunnelman olleen aivan mahtava. Iltaan saakka ihmiset pysyivät iloisina ja osallistuivat kaikkiin leikkeihin ja kuvaajan ideoihin.
Lari pesi polttareissaan autojen ikkunoita, ja ansaitsemillaan rahoilla hänen piti ostaa Lauralle lahja. Paketista paljastui vessan roskis, koska morsian oli niin kauan valittanut puuttuvaa kapinetta.
Espoon Kartanon Chefs Gourmet Catering valmisti hääpäivällisen. Kevyt, italialainen, teemaa mukaileva ruoka sopi hyvin lämpimään kesäpäivään.